Nieuw Delft zet deuren open

Algemeen

Op zaterdag 6 oktober opent Nieuw Delft haar deuren voor de derde editie van Nieuw Delft Presenteert. Deze keer kunt u zowel 'binnen als buiten' meer te weten komen over alle projecten en ontwikkelingen in de voormalige spoorzone.
 

De eerste twee edities van Nieuw Delft Presenteert speelden zich vooral 'binnen' af. Tijdens deze derde editie kan jong en oud Nieuw Delft ook op de bouwvelden ervaren.

Tussen 10.00 tot 14.00 uur vinden er verspreid door het hele gebied activiteiten plaats. Op het stadskantoor zijn diverse partners aanwezig om meer te vertellen over hun projecten in Nieuw Delft en het mogelijke woonaanbod. Daarnaast worden er presentaties gegeven over bijvoorbeeld het Van Leeuwenhoekpark en Park Spoorloos en kan de maquette van Nieuw Delft worden bekeken. Tijdens deze editie kunt u ook op eigen gelegenheid via een vooraf uitgestippelde route een wandeling maken in Nieuw Delft. Onderweg vertellen onze partners in de bouwketen op de bouwvelden u graag meer over hun projecten. Tijdens de wandeling komt u borden met achtergrondinformatie tegen evenals leuke activiteiten voor jong en oud.

Nieuw Delft organiseert op 6 oktober ook exclusieve rondleidingen door de Coendersbuurt en Park Spoorloos. De inschrijving hiervoor start op maandag 24 september. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u alvast een mailtje sturen naar nieuwdelft@delft.nl.
Houd voor het definitieve programma de media en www.nieuwdelft.nl in de gaten.