De fietstocht gaat door het agrarisch gebied tussen Pijnacker en de Ackerdijkse Plassen.
De fietstocht gaat door het agrarisch gebied tussen Pijnacker en de Ackerdijkse Plassen.

Fiets mee en maak kennis met LETS Delft

advertenties

LETS Delft bestaat uit zo'n 80 leden, maar wil graag uitbreiden. Ter kennismaking organiseert LETS Delft daarom op zaterdag 15 september een fietstocht van 25 km rond Delft, waaraan niet alleen leden, maar ook geïnteresseerde niet-leden kunnen meedoen. Deelname aan de fietstocht verplicht tot niets!

LETS, een lokaal handelssysteem, houdt in dat de deelnemers elkaar voor geleverde diensten niet in geld betalen, maar in 'eentjes'; het lokale ruilmiddel. De deelnemers zetten hun talenten in voor anderen, en zelf kunnen ze gebruik maken van de diensten van mede-ruilers. Binnen de groep worden al veel verschillende diensten aangeboden.

De kennismakingsfietstocht door oostelijk Midden Delfland is op 15 september, als onderdeel van het Alternative Finance Festival (AFF), dat door heel Nederland gehouden wordt. Op 15 september 2018 is het tien jaar geleden dat de financiële crisis begon en sindsdien is de financiële sector niet wezenlijk veranderd. Het Alternative Finance Festival laat zien dat het niet alleen anders kan en moet, maar dat er al een heleboel alternatieven aan de weg timmeren!

De fietstocht in Delft start op 15 september om 10.30 uur op de Tweemolentjeskade, onder het viaduct met de A13. De tocht duurt tot uiterlijk 15.00 uur en is goed te doen voor iedereen. De kosten zijn 15 eentjes voor LETS-leden en 7,50 euro voor geïnteresseerde niet-leden. Hiervoor krijg je behalve een mooie fietstocht: koffie/thee met iets erbij, een lekkere lunch en een gezellige groep ruilers die je alles over LETS Delft wil vertellen. Neem een fietstas mee, want onderweg kun je desgewenst ook streekproducten kopen!

Opgeven uiterlijk donderdag 13 september bij Margriet of Ria, pauw11@zonnet.nl, telefoon 06-42550451