Ruim 60.000 balletjes zitten er in het reuze snoepautomaat! (foto: Jasper Wennekes)
Ruim 60.000 balletjes zitten er in het reuze snoepautomaat! (foto: Jasper Wennekes) Foto: Jasper Wennekes

Reuze snoepautomaat in De Hoven

advertenties

Vanaf zaterdag 1 tot en met zaterdag 29 september staat er op het plein naast De Schoenmaker in winkelcentrum De Hoven, een enorm snoepautomaat van bijna vier meter hoog. Bezoekers mogen aan het snoepautomaat draaien en weten meteen of zij een prijs hebben gewonnen.

Er zitten maar liefst 60.000 balletjes in de automaat! Een snoepje krijg je altijd, maar in 10.000 balletjes zitten bonnetjes voor cadeautjes van de ondernemers. Alle klanten die in het winkelcentrum iets hebben gekocht, mogen op vertoon van hun kassabon met minimum aankoopbedrag van 10 euro (aankoop in de periode zaterdag 1 t/m 28 september), gratis aan de snoepautomaat draaien.

De ondernemers hebben enorm veel cadeautjes geregeld; van broodjes kroket en knipbeurten tot zonnebrillen. Iedere deelnemer maakt ook nog eens kans op het winnen van een auto; de Hyundai i10. Iedereen die een draai geeft aan het snoepautomaat ontvangt een voucher waarmee men kans maakt op deze auto. Men hoeft alleen enkele gegevens te noteren en de voucher in te leveren in de auto zelf, die opgesteld staat in De Hoven. De win-actie voor de auto loopt t/m 23 september. Uit alle ingeleverde bonnen worden 100 kanshebbers getrokken die kans maken om deze prachtige auto te winnen. De kanshebbers worden persoonlijk benaderd en uitgenodigd voor de prijsuitreiking van de auto op zaterdag 29 september om 10.30 uur. Deze gehele dag is het feest met leuke gratis activiteiten voor de kids, muziek, cadeautjes, hapjes en drankjes!

De host bij het Reuze Snoepautomaat staat er op de volgende dagen en tijden: Maandag tot en met donderdag van 13.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. De actie loopt nog tot en met vrijdag 28 september. Meer informatie op www.de-hovenpassage.nl.