Fietstocht met LETS Delft op 15 september

sport

LETS Delft bestaat uit zo'n 80 leden, maar wil graag uitbreiden. Ter kennismaking organiseert LETS Delft daarom op zaterdag 15 september een fietstocht van 25 km rond Delft, waaraan niet alleen leden maar ook geïnteresseerde niet-leden kunnen meedoen.

LETS, een lokaal handelssysteem, houdt in dat de deelnemers elkaar voor geleverde diensten niet in geld betalen, maar in 'eentjes' het lokale ruilmiddel. De deelnemers zetten hun talenten in voor anderen, en zelf kunnen ze gebruik maken van de diensten van mede-ruilers. Binnen de groep worden al veel verschillende diensten aangeboden, zoals fiets opknappen, voetmassage, juridisch advies, hulp in de tuin, maar ook wandel- en fietstochten.

De fietstocht in Delft start op 15 september om 10.30 uur op de Tweemolentjeskade, onder het viaduct met de A13. Uiterlijk om 15 uur zijn we terug in Delft. De tocht is goed te doen voor iedereen: jong en oud; sportief en natuurliefhebber. De kosten zijn 15 eentjes voor LETS-leden en 7,50 euro voor geïnteresseerde niet-leden.

Hiervoor krijg je behalve een mooie fietstocht: koffie/thee met iets erbij, een lekkere lunch en een gezellige groep ruilers die je alles over LETS Delft wil vertellen. Neem een fietstas mee, want onderweg kun je desgewenst ook streekproducten kopen! In verband met de lunch graag opgeven uiterlijk donderdag 13 september bij Margriet of Ria, pauw11@zonnet.nl, telefoon 06-42550451.