Toe aan een nieuwe vloer? Ga dan eens langs bij Floors for You aan de Gildestraat 225 in Naaldwijk.
Toe aan een nieuwe vloer? Ga dan eens langs bij Floors for You aan de Gildestraat 225 in Naaldwijk.

Floors for You ruimt op!

advertenties

Bij Floors for You is de nazomeropruiming begonnen. We praten hierbij over mooie partijen en uitlopende collecties.

Floors for You produceert zelf. Wij maken al onze eiken vloeren volledig geschikt voor vloerverwarming. 99% van onze vloeren gaat kant en klaar afgewerkt de deur uit. We maken op deze wijze een houten vloer die eigenlijk nog makkelijker te plaatsen is dan laminaat.

Nog altijd is de vraag naar hout enorm. Hout geeft niet alleen sfeer, ook steeds meer mensen komen achter de nadelen van kunststof vloeren als PVC en laminaat. Deze zijn statisch en trekken veel stof aan, en we zien de vette loopsporen op deze materialen. Hier hebben we bij hout geen last van, dus hoeft er aanzienlijk minder gestofzuigd en gedweild te worden. De vloeren die nu in de aanbieding zijn kunnen we gratis voor de klant opslaan tot latere afname. Uiteraard kunnen onze erkende parketeurs de vloeren ook plaatsen. Dus wanneer u dit najaar aan een nieuwe vloer toe bent is dit het moment eens een kijkje te komen kijken!

PVC
Ook hebben we de nieuwste ontwikkelingen op PVC gebied binnen. We gaan naar het PVC 2.0 wat weekmakervrij en wat veel makkelijker te plaatsen is! Uitzonderlijk mooie decoren, en uitermate geschikt voor vloerverwarming en koeling. We hebben drie mooie grote collecties in deze variant wat de toekomst op PVC-gebied gaat worden.

Algemene gegevens
Gildestraat 225
2671 BW
Naaldwijk
0174-630960
www.floorsforyou.nl