Mustafa (links) en Akif met de uitlijnapparatuur aan het werk in de werkplaats van Garage Randstad.
Mustafa (links) en Akif met de uitlijnapparatuur aan het werk in de werkplaats van Garage Randstad.

´Helemaal recht vooruit´ met Garage Randstad

Algemeen

DELFT - In de werkplaats van Garage Randstad is sinds kort apparatuur aanwezig om auto´s uit te lijnen. Dat is goed nieuws voor alle klanten van dit garagebedrijf.

Hiervoor kon iedereen natuurlijk voor het uitlijnen van de auto bij Garage Randstad terecht. Dat is belangrijk, want de stuurinrichting moet helemaal kloppen. "In het verleden besteedden we deze werkzaamheden echter uit", zegt Akif. "De auto werd hier naartoe gebracht, maar de werkzaamheden vonden elders plaats. Nu kunnen we die werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren."

Extra slijtage
De stuurinrichting moet kloppen. Bij het autorijden moet het stuur niet naar links of rechts trekken. Dat rijdt niet prettig, is niet comfortabel sturen en levert ook nog eens extra slijtage aan de banden op. "De binnenzijde van de band kan door een niet helemaal precies afgestelde stuurinrichting sneller versleten raken. Een afwijkende wielstand moet dus recht gezet worden en sinds enige tijd hebben we daar alle apparatuur voor in huis."

Zicht op de werkplaats
Garage Randstad is verder een uitstekend garagebedrijf, waar je terecht kunt voor reparaties en onderhoud aan alle merken en typen auto´s. Is de auto eenmaal gebracht voor onderhoud of een reparatie, dan zal de klant altijd een prijsopgave ontvangen voordat de werkzaamheden gaan beginnen. "De kosten zijn vooraf dus altijd duidelijk", zegt Akif. "Wij hebben boven een mooie wachtruimte, waar de klant ook de werkzaamheden kan afwachten. Mochten die niet al te uitvoerig zijn. Het nieuwe camerasysteem overigens, toont een geweldig overzicht van de werkplaats. De klant kan in de wachtruimte precies zien wat er aan de auto gedaan wordt en kan met eigen ogen vaststellen dat dit allemaal op een goede manier gebeurt."

Before en after foto´s
Bij Garage Randstad zijn alle werkzaamheden heel transparant. Er worden namelijk altijd before en after foto´s gemaakt, zodat de voorsituatie en ook de uiteindelijke situatie goed in beeld is. "Bij totale motorrevisie maken we overigens stap voor stap foto´s, zodat de klant het hele reparatieproces kan nagaan", aldus Akif.

24-uurs pechhulp
In de werkplaats van Garage Randstad is verder totale aircoservice mogelijk, zoals onderhoud en bijvullen. Heb je panne, met andere woorden pech onderweg, dam kun je van de 24-uurs pechhulp gebruik maken. Eén telefoontje is genoeg om de serviceauto op de plaats van bestemming te laten langs komen. "Wordt de auto bij ons in de garage gerepareerd, dan is er altijd gratis vervangend vervoer beschikbaar", gaat hij verder. "Ben je niet in de gelegenheid om zelf de auto te brengen, dan is er ook de haal- en brengservice."

Airco-actie
Het bedrijf kijkt met tevredenheid terug op de afgelopen airco-actie. Vooral vanwege het tropische weer is het bij Garage Randstad heel druk geweest. Het bedrijf Garage Randstad is ook te volgen via Instagram en Facebook.

Garage Randstad
Cyclotronweg 29
2629 HN Delft
(015) 261 35 41
www.garage-randstad.nl