De VAK, niet langer aan de Westvest, maar in OPEN.
De VAK, niet langer aan de Westvest, maar in OPEN.

De VAK draait warm in OPEN met gratis proeflessen

Algemeen

Het nieuwe onderkomen OPEN aan het Vesteplein 100. Daar gaat de VAK warmdraaien. Van maandag 27 augustus tot en met zaterdag 1 september stellen VAK-docenten hun lessen open voor iedereen die mee wil doen.

Meekijken of vragen stellen? Dat kan. Tevens zijn VAK-medewerkers beschikbaar voor hulp bij het direct inschrijven voor een cursus of muziekles. Alles is nieuw in OPEN, het pand waar voorheen alleen de bibliotheek DOK Delft in huisde.
Deze zomer is de VAK verhuisd van het pand aan de Westvest naar OPEN aan het Vesteplein in Delft. Drie dagen lang reden drie vrachtwagens af en aan om alles af te leveren in OPEN. Het inrichten van de lokalen is gestart. De hele maand september is OPEN aan het proefdraaien. Iedereen is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij dit warmdraaien. Aanmelden is niet nodig, kijk op www.vak-delft.nl voor het rooster van de verschillende open lessen. Op zaterdag 6 oktober vindt de officiële OPENing plaats.
Jaarlijks geven opgeleide en gedreven VAK-docenten meer dan driehonderd verschillende cursussen op het gebied van muziek, beeldend, schrijven, theater en dans aan ongeveer vijfentwintighonderd cursisten. Naast de locatie OPEN in het centrum van Delft, kun je ook cursussen volgen in wijkcentrum De Hofstee in de wijk Tanthof.