Het aanbod van Zuidervaart Auto's, met vooraan de Fiat Dobló bedrijfswagen. (foto's: ML)
Het aanbod van Zuidervaart Auto's, met vooraan de Fiat Dobló bedrijfswagen. (foto's: ML)

Zuidervaart Auto´s: voor verkoop, schade, onderhoud en APK

Algemeen

Zuidervaart Auto's, hèt adres voor de verkoop, schadereparaties, onderhoud en APK van gebruikte auto's. Adres is Sadatweg 6.

Een wat kleiner bedrijf met aan het hoofd Rob Zuidervaart. Het personeel bestaat verder uit een vaste monteur en natuurlijk Cynthia, die vind je achter de receptiebalie. "Zelf ben ik eigenlijk overal en nergens, maar kom je hier naartoe dan heb je in eerste instantie te maken met Cynthia", legt hij uit.

Alle denkbare merken
Zuidervaart Auto´s, het is altijd een adres geweest voor luxe personenauto´s. En daarbij gaat het om de verkoop van alle denkbare merken. Die worden altijd geleverd met lage kilometerstanden. "Vaak kopen mensen via de website een auto en kunnen dan vervolgens voor het onderhoud ook hier terecht", zegt hij. "Overigens voeren wij de onderhoudswerkzaamheden en APK ook uit voor mensen die nog geen klant bij ons zijn. Zo weten we steeds meer mensen uit de wijken Tanthof-West en Tanthof-Oost bij ons bedrijf over de vloer te krijgen."

Bedrijfsauto´s
Luxe personenauto´s van al wat jaartjes oud, Rob Zuidervaart noemde de core-business al. Daar zijn de afgelopen tijd ook steeds meer gebruikte bedrijfsauto´s bij gekomen. Oók altijd met lage kilometerstanden. "Nu hebben we bijvoorbeeld een Fiat Dobló buiten voor de deur staan. Een bedrijfswagen met 40.000 kilometer op de teller. Voor een goede prijs en de koper blijft met z´n bedrijfswagen gewoon bij Zuidervaart Auto´s in onderhoud. "Ja, dat is wel een beetje mijn spreuk: hier kopen is hier in onderhoud blijven."

Complete aanbod
Niet alleen de bedrijfswagen Fiat Dobló, maar alle auto´s in het aanbod van Zuidervaart Auto´s staan allemaal netjes voor het bedrijfspand opgesteld. Langs de Sadatweg is het complete aanbod in één oogopslag zichtbaar. Ben je echt eens op zoek naar een andere auto, dan kan die hier zo maar tussen staan. Of raadpleeg natuurlijk de website even. "Ja, en wij geven dus ook altijd garantie, zelfs op een auto van 1.750 euro", zegt hij. "Moet je voorstellen, veel van onze klanten zijn mensen die voor hun zoon of dochter hun eerste auto kopen, na het behalen van hun rijbewijs! Die aanschaf moet goed zijn en het onderhoud ook."

Jarenlange ervaring
Al sinds de jaren zeventig in de branche werkzaam, geniet Rob Zuidervaart nog steeds van zijn vak. In de garage aan het Oosteinde, waar hij begon, heeft hij de oliecrisis meegemaakt. "Zie met al die autoloze zondagen maar eens een auto te verkopen", zegt hij. "Ik weet echt wel hoe dat gaat. Van de week bijvoorbeeld een Opel Meriva verkocht aan een man van 78 jaar. Die heb ik alles moeten uitleggen, even mee naar z´n huis geweest, een proefritje op de Rijksweg, zo gaat dat. En onze klantjes op leeftijd halen en brengen we toch altijd al. En als al onze klanten blij zijn, dan zijn wij ook blij."

De werkplaats
Je auto wordt volledig volgens afspraak gereed gemaakt voor aflevering. Waardoor kun je hier zeker van zijn? Vanwege de jarenlange ervaring van de monteur, investeringen in diagnose-apparatuur en doorlopende trainingen. De auto wordt geheel volgens de fabrikantsnorm gecontroleerd. Want de veiligheid staat voorop!

Garantieperiode
Een defect in de garantieperiode? Dan is er een vlotte en deskundige reparatie. Het onderhoud aan elk merk en type auto gebeurt volgens de laatste voorschriften. Hier is de juiste ervaring, er is uitgebreide werkplaatsdocumentatie, diagnoseapparatuur en een snelle onderdelenvoorziening.

Zuidervaart Auto´s
Sadatweg 6
2622 AP Delft
(015) 261 71 20
www.auto-zuidervaart.nl