Zaterdag 1 september is de jaarlijkse open dag van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag 1 september is de jaarlijkse open dag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Kom heerlijk recreëren bij Alpine Sports

Algemeen

Velen van u kennen Alpine Sports waarschijnlijk al. Voor degenen die ons niet kennen: Wij zijn een bedrijf waar je lekker kunt recreëren.

Van oudsher als ski- en snowboardschool gestart, inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar je ook prima het kinderfeestje van uw kind kunt houden, zo ook uitstekend een bedrijfs- of familiefeest. Maar je kunt er naast de ski- en snowboardlessen ook je wintersportvakantie boeken. Kortom, vele mogelijkheden met altijd een winters tintje erbij.

Kinderfeest
De populaire Happy Kids party is een twee uur durend evenement waarbij de kinderen gaan sleeën, tuben, trampoline springen en echte Tiroolse spelletje gedaan worden. Maar er kan ook een enkel uurtje tuben of bijvoorbeeld sleeën geboekt worden


Ski- en snowboard
Sinds 1995 kunt u leren skiën of snowboarden, maar ook als gevorderde wintersporter kunt u komen trainen voor de techniek en conditie.

Bedrijfs- of familiefeest
Iets te vieren? Wij bieden op maat gemaakte arrangementen aan. Met of zonder activiteiten, een uitgebreid buffet of simpele hapjes? Alles is mogelijk.

Familie wintersport
Met de familie op wintersport? Wij bieden compleet georganiseerde wintersportvakanties aan. Van deur tot deur. Opstappen bij Alpine Sports en voor de deur afgezet worden. Bestemmingen: Italië, Oostenrijk en Winterberg Duitsland.

Om ons seizoen "af te trappen" houden wij op zaterdag 1 september de jaarlijkse open dag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Wij nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen.