Daisy Da Veiga staat al 25 jaar op het podium als motivatiespreker en coach (foto: PR)
Daisy Da Veiga staat al 25 jaar op het podium als motivatiespreker en coach (foto: PR)

Daisy Da Veiga te gast op Netwerkevent XL

Algemeen

Jeanette Sjardijn en Op Hodenpijl organiseren op 12 september vanaf 19.30 uur voor een tweede keer het Netwerkevent XL voor eigentijdse ondernemers. Het thema is ontmoeten en verbinden. Gastspreker Daisy Da Veiga geeft een lezing rond het onderwerp Speak your power.

Iedereen is welkom, van tekstschrijver tot coach, van therapeut tot boekhouder en van ZZP-er tot MKB-er. De avond is ook een aanrader wanneer je plannen hebt om zelfstandig ondernemerschap aan te gaan of je persoonlijk leiderschap wil versterken. De avond wordt gepresenteerd door Jeanette Sjardijn coach en ondernemer, gevestigd Op Hodenpijl. Jeanette organiseert vier keer per jaar een bijeenkomsten voor ondernemers. Daarnaast begeleidt zij in haar praktijk ondernemers om succesvol zichzelf te zijn. De bijeenkomst met Mark Tuitert vorig jaar bracht 120 deelnemers uit de regio bij elkaar.
Gastspreker is Daisy da Veiga. Haar talent is om mensen te inspireren om meer vanuit hun hart te leven. Ze begeleidt mensen bij het ontdekken van de stem van hun hart. Met haar interactie maakt Daisy mensen bewust van hun innerlijke wijsheid, kracht en talenten, zodat je in staat bent zelf meer richting te geven aan je leven. Daisy is ruim tien jaar motivatiespreker, trainer en coach en staat al 25 jaar op het podium. Ze heeft ervaring met spreken voor grote groepen, op radio, TV, en onder andere TED talks.

Programma
19.30 uur tot 20.00 uur: ontvangst en netwerken in restaurant, 20.00 uur: Start programma met Daisy Da Veiga en Jeanette Sjardijn, 21.15 uur: Pauze, 21.30 uur: Plenaire afsluiting door Jeanette Sjardijn, 22.00 uur: Afsluitende borrel in het restaurant.

Toegang: 18,- euro. Inclusief maaltijd 38,- euro. Kaarten en meer informatie via www.ophodenpijl.nl.