ADO Den Haag organiseert een voetbalkamp bij DHC
ADO Den Haag organiseert een voetbalkamp bij DHC

Voetbalkamp ADO Den Haag bij DHC

sport

DELFT - ADO Den Haag komt van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 augustus naar voetbalvereniging DHC aan de Brasserskade met een driedaags ADO Den Haag Voetbalkamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

Als je op deze data niet kunt, is er nog een eerdere mogelijkheid om uit te blinken en te laten zien wat je voetballende allemaal in huis hebt. Van maandag tot en met woensdag slaat het ADO Den Haag Voetbalkamp haar tenten op bij HBS Craeyenhout in Den Haag.

Skill Games
Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen, die onder leiding staan van gediplomeerde trainers. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue, een ADO Den Haag goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Eén van de onderdelen van het Voetbalkampen-programma zijn de ADO Den Haag Skill Games. Hierbij
worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma
Alle trainingen van de ADO Den Haag Voetbalkampen vinden dagelijks plaats van 9.00 uur tot 15.00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen spelers van het eerste elftal van ADO Den Haag op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Natuurlijk is er voor de deelnemers ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Zin om mee te doen? Schrijf je in via www.adodenhaag.nl/voetbalkampen.