Mandy en Dimitros bezig met de active coaching.
Mandy en Dimitros bezig met de active coaching.

Snelle weg naar fitheid bij EasyFit Premium Club Delft: Training with a Smile

Algemeen

DELFT - Bijna een half jaar open en nu al heeft EasyFit Premium Club aan de Kleveringweg 5 al honderdveertig leden!

In een huiselijke sfeer, waarbij iedereen zich prettig voelt, kan je op de Milon Q Cirkel trainen. De Milon Q Cirkel wordt gevormd door fitnesstoestellen die in een ronde opgesteld staan. De oplossing voor rugklachten en het verminderen van blessures, een training bovendien die de verbranding met 30 procent verhoogt, en het resultaat van 30 procent meer spieropbouw heeft.
 

Gepersonaliseerd
Bovendien train je pijnvrij op automatisch op jouw persoon afgestemde toestellen. Je gepersonaliseerde polsbandje er bij houden is genoeg. In zes tot twaalf weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier. Slank en fit in zes tot acht keer per maand 35 minuten trainen.
De Huiskamer
EasyFit Premium Club is de huiskamer van Dimitros en Mandy, Dus Ook Van Jou! Vanaf z´n zesde is hij voluit met sport bezig, zij heeft een achtergrond van profdansen. En is dé gastvrouw van de club. "Ons klantenbestand bestaat voor 80 procent uit vrouwen in de leeftijd van 32 tot 86 jaar. Met veel mensen die de sfeer van een massale sportschool niet zo zien zitten. Hier heb je 1 op 1 contact, afgestemde voedingsprogramma´s en active coaching!" zegt Dimitros. Extra lessen zijn zelfverdedigingslessen Jiu-Jitsu door budoclub TAISHO, groepslessen Yin/Yang Yoga en Pilates. Meer informatie: kijk op de Facebookpagina van EasyFit Premium Club Delft.

Bereikbaarheid
EasyFit Premium Club, Kleveringweg 5 in Delft. Makkelijk te vinden langs de A13 tegenover McDonald's. Kijk voor meer informatie ook op www.easyfitpremium.nl.