Tientallen mensen zochten woensdag verkoeling bij de Q-ice Cream Truck
Tientallen mensen zochten woensdag verkoeling bij de Q-ice Cream Truck

Qmusic trakteert Energieweg op heerlijk Aldi-ijs

Algemeen

Afgelopen woensdag werd RODI Media ZH en de rest van de Energieweg verblijd met een bezoek van de Q-ice Cream Truck. Radiozender Qmusic trakteerde namelijk heel de maand juli op gratis ijs op verschillende plekken in Nederland. Daarvoor hadden ze een duidelijk herkenbare bus nodig, die ze daarom lieten wrappen bij RODI Media ZH.

Wrappen is het volledig inpakken van een voertuig, anders dus dan beletteren of bestickeren. "We gebruiken speciale zelfklevende vinyl folie. De folie is volledig flexibel en past op iedere auto", vertelt Givano van Rodi Sign & Print. "Het is maatwerk waar we bovendien zeven jaar garantie op geven."

Vak apart
De wraptechniek is overigens niet een heel gemakkelijke, vertellen de mannen van Sign & Print. Givano: "Het is wel een vak apart, je kan snel foutjes maken. Een snijfoutje en de hele zijkant moet weer opnieuw. De Q-bus hebben we met drie personen in een dag gewrapt. Alles moet heel secuur gebeuren, en dat maakt het intensief werk. Maar omdat wij uitsluitend met getraind personeel werken, is geen klus voor ons te moeilijk!"

Ontwerp
Het ontwerp van de Q-ice Cream Truck werd aangeleverd door een reclamebureau. "Dan passen we het altijd nog een beetje aan zodat het mooi uitkomt in realiteit", zegt Givano. "Maar het is ook mogelijk om door ons vanaf nul een ontwerp te laten maken. Geen ontwerp is te gek, de mogelijkheden zijn eindeloos!"

De opdracht van de radiozender is een van de klussen die het werk zo leuk maken, vertelt Givano. "Het werk is hoe dan ook leuk, omdat je bij elke uitvoering weer direct een mooi resultaat ziet. We werken met meerdere grote landelijke partijen, waaronder dus Qmusic. Dat soort opdrachtgevers maakt je wel extra trots. Trots op het team dat wij die klus mogen uitvoeren!"

Aldi
Ook trots op hun samenwerking met Qmusic is Aldi Delft, aan de Papsouweselaan 1. Zij leverden het heerlijke ijs waarmee de Q-ice Cream Truck zoveel mensen aan de Energieweg verblijdde. De Aldi-vestiging werd vorige maand na een flinke verbouwing feestelijk heropend. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer door de gloednieuwe bakkerijafdeling. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten.

Meer informatie
Meer informatie over de talloze mogelijkheden van Rodi Sign & Print is te vinden op de website, www.rodimedia-zh.nl, of bel even naar 015 - 214 39 12. Langskomen op de Energieweg 3 kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar!