Michael Righarts komt al vijftien jaar langs voor zowel binnen- als buitenschilderwerk
Michael Righarts komt al vijftien jaar langs voor zowel binnen- als buitenschilderwerk

Al 15 jaar prachtig schilderwerk door Righarts

advertenties

DELFT – Delftenaar Michael Righarts kan zich met recht een succesvol ondernemer noemen. Vijftien jaar geleden is hij een eigen schildersbedrijf begonnen onder de naam Schilders- en Afwerkingsbedrijf Righarts.

Righarts werkt nog steeds gewoon vanuit zijn huis, in de Fuutlaan 6, maar in de Delftse straten is zijn bedrijfsbus al jarenlang een bekend 'gezicht'. Met zijn bedrijf voert hij zowel binnen- als buitenschilderwerk uit. Binnen kunnen de wanden, plafond als het houtwerk worden behandeld. Vooraf komt Michael Righarts altijd bij de mensen thuis om de kleuren af te spreken. Hij neemt uiteenlopende kleurenstalen mee, zodat de klant helemaal zelf kan kiezen wat hij wil.

Er worden duidelijke afspraken gemaakt voor wat betreft de werkzaamheden, kleuren en wensen van de klant. Ook wandafwerking met glasvlies behang behoort tot de mogelijkheden.
"Aan de buitenkant kan ik de kozijnen schilderen en als dat nodig is eventueel eerst het houtrot verhelpen", zegt Righarts. "Die houtrot is door mij snel aan te pakken."
Het schilderwerk aan de buitenkant wordt in de zomer uitgevoerd en in de winter is Michael vooral binnen aan het werk. "De klanten krijgen dan 10 procent korting op de werkzaamheden", zegt hij. "Dit is de zogenaamde Winterschilderkorting."

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Righarts werkt voor particulieren, bedrijven en particuliere VvE's. Daarbij worden normale tarieven gehanteerd, maar daar krijgt de klant wel de beste kwaliteit voor. In de binnenstad heeft Michael aan diverse grachtenpanden gewerkt, maar ook aan nieuwbouw en bestaande woningen. Wil je het schilderwerk goed bijhouden, dan is het zaak om zeker wel het houtwerk om de vijf jaar te laten schilderen.
Telefoon: (06) 223 190 79.