<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: PR

Oproepjes voor nieuwe rubrieken

Voor een aantal luchtige, nieuw op te starten (zomer)rubrieken is de redactie van Delft op Zondag op zoek naar bijzondere verhalen. Voldoe jij zelf of iemand die je kent aan een van onderstaande oproepen? Stuur dan een mailtje naar redactie@delftopzondag.nl, met daarin je naam en woonplaats, telefoonnummer en wat meer informatie over de betreffende oproep, en wie weet spreken we elkaar snel!

Gezocht: Bijzondere
hobbyisten

Heb jij de grootste collectie modelvliegtuigen of Disneyfiguren van Nederland, spaar je handtekeningen van BN'ers of zand van over de hele wereld? Word je wild van je verzameling oldtimers of sta je voor dag en dauw op om een bijzondere vogel te bekijken aan de andere kant van het land? Of heb je een andere hobby waar je het liefst de hele dag over praat? Wij horen het graag! Ben jij of ken jij een bijzondere hobbyist of heb je hier zelfs uiteindelijk je werk van gemaakt? Reageer dan snel!

Gezocht: Bijzondere tattoo's
Leuk natuurlijk, een dolfijn of een yinyang-teken, maar bij sommige tattoo's zit er een heel bijzonder verhaal achter. Liet jij de pootafdruk van je overleden hond tatoeëren, een bijzondere herinnering samen met je beste vriendin vereeuwigen op je lichaam of heb jij je hele lichaam volstaan met de definitieve plaatjes en vind je het niet erg om hiermee op de foto te gaan en erover te vertellen? Laat het weten, wij zijn benieuwd!

Gezocht: De mooiste
studentenkamers

Delft is een stad vol studenten, die allemaal ergens wonen. Daar zitten vaak pareltjes van studentenkamers bij, die niet veel mensen te zien krijgen. Woon jij in een oud monument en heb je je kamer ook in die stijl ingericht? Of hangt bij jou het hele jaar door de kerstversiering? Is je hele kamer in een kleur ingericht of ben jij gek van de 60's en zie je die stijl duidelijk terug in jouw studentenkamer? Wij komen graag bij je langs!

Gezocht: Bijzondere
gezinnen

Zijn jullie een gezin dat anders is dan 'de standaard'? Hebben jullie bijvoorbeeld een enorm samengesteld gezin met acht kinderen, hebben jullie gezamenlijk een familie-muziekgezelschap opgericht waarin iedereen meespeelt, gaan jullie elke zondag met z'n allen koken in het bejaardentehuis of sport het hele gezin op hoog niveau? Laat van je horen!

Gezocht: Unieke
reisverhalen

Reisde jij na 5 jaar sparen eindelijk af naar je droombestemming, maar bleek daar dat er niets te beleven was? Werd jij op dag 1 al overvallen en keerde je, een illusie armer, terug naar huis? Had jij een superleuk kampeerplekje gevonden midden in het bos waar het later bleek te wemelen van de bijen of beren? Of werd jij stapelverliefd op de plaatselijke surfleraar/serveerster en besloot je Nederland voorgoed achter je te laten, maar keerde je uiteindelijk toch weer terug (om wat voor reden dan ook)? Wij zoeken bijzondere reisverhalen: met een goede of een minder goede afloop, dingen waar je (achteraf) om kan lachen, of niet. Alles mag!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>