Bij Karlas hebben ze voor ieder doel en elke leeftijd een fiets. (Foto: PR)
Bij Karlas hebben ze voor ieder doel en elke leeftijd een fiets. (Foto: PR) Foto: PR

"Bij Karlas vind je altijd een fiets die bij je past"

advertenties

'Altijd een fiets die bij je past' is het motto van Karlas Fietsen. En met zijn grote assortiment in de recent verbouwde en daarom nog aantrekkelijker showroom aan het Bartokpad maakt de Delftse fietsenmaker zijn slogan meer dan waar!

'Zomaar' een fiets kopen is er anno 2018 niet meer bij. Er is inmiddels zo enorm veel keuze. Het begint altijd met de vraag: wat wil je met de fiets gaan doen?", legt Karlas uit. "Naar je werk? Een tocht maken? Sportief fietsen? We hebben fietsen voor ieder doel en voor alle leeftijden."

Bekende merken
Sportfietsen, toerfietsen of de tegenwoordig zo populaire 'transportfietsen' met een kist of mand voorop: bij Karlas fietsen heeft u de keuze uit verschillende merken waaronder de oerdegelijke en bekende Batavus en Gazelle, maar ook Giant en Sparta. "Voor de kids hebben wij de merken Puky en Loekie" vertelt Paul Karlas. "Ook dat zijn bekende, goede merken. Fietsen die veilig zijn en lang meegaan. Want op een goede fiets moet je het leren!"

Elektrische fietsen
Ook voor een elektrische fiets bent u bij Karlas aan het juiste adres: "We hebben verschillende merken en soorten in huis, waaronder het Duitse merk Winora: "met een Bosch-middenmotor en de accu in het midden, die zorgt voor een prettige gewichtsverdeling, en met zeven versnellingen en een lage instap is dit een prettig geprijsde allrounder. Andere elektrische topfietsen zijn o.m. Gazelle, Batavus en Sparta. "Een elektrische fiets die heel natuurlijk aanvoelt, ook met een krachtige middenmotor. Je zoeft vrijwel geruisloos over de weg."


Karlas biedt ook een andere belangrijke service in studentenstad Delft: "Wij hebben ook een ruime keuze aan tweedehands fietsen. Ze zijn door onze vakmensen helemaal nagekeken en opgeknapt en verkeren in topconditie. Zo heb je een prima fiets voor een aantrekkelijke prijs."

Kom eens gezellig langs om de nieuwe showroom en nieuwe modellen fietsen te bekijken.

Praktische informatie
Karlas Fietsen
Bartokpad 4
2625 AB Delft
015-2572545
www.karlasfietsen.nl/

Openingstijden
maandag: 13.00 - 18.00 uur
dinsdag t/m vrijdag: 08.30 - 18.00 uur
vrijdagavond (april tot oktober):
8.30 - 20.00 uur
zaterdag: 08.30 - 17.00 uur