De volle showroom van Futurebikes in Pijnacker.
De volle showroom van Futurebikes in Pijnacker.

Kennis, vakmanschap en volop keuze bij Futurebikes

Algemeen

PIJNACKER - Vanuit de hele regio weten bezitters en liefhebbers van scooters en bromfietsen Futurebikes aan de Delftsestraatweg 26 e2 in Pijnacker uitstekend te vinden.

Dat is, gezien het grote aanbod en de geringe prijzen, ook niet gek… "Alleen op dit moment al hebben we zo'n veertig brommers en scooters ter reparatie staan, verder staan er tachtig klaar voor de verkoop", vertelt eigenaar Reint-Jan Brons.
Futurebikes heeft en repareert een uitgebreid scala aan soorten en merken. "Van hippe Vespa's tot de Chinese modellen van een wat mindere kwaliteit en alles daar tussenin. Daarvoor moet je veel kennis in huis hebben ja, want geen scooter is hetzelfde."
Scooters en bromfietsen zijn een ideaal vervoersmiddel. Zeker nu de zomer weer is losgebarsten kan een ritje door de buitenlucht een genot zijn. De vele bezitters van deze voertuigen weten Futurebikes al jaren goed te vinden. "Vanwege ons vakmanschap, onze service met bijvoorbeeld een ophaalservice èn omdat we zeker niet duur geprijsd zijn", geeft Brons aan.
Benieuwd? Kom langs in de showroom aan de Delftsestraatweg 26 e2 in Pijnacker of kijk op de website www.futurebikes.nl.