Samen heb je altijd meer plezier!
Samen heb je altijd meer plezier!

Groei jij met 't Kickertje mee?

Algemeen

In 2018 viert 't Kickertje haar 25-jarig bestaan. 't Kickertje staat voor plezier en kwaliteit in kinderopvang mét en voor kinderen.

52 Weken per jaar beleven dagelijks ruim 700 kinderen veel plezier in de dag- en buitenschoolse opvang en onze Peuterwerkplaatsen op een van de vijf Kicker-locaties in de Den Hoorn en Schipluiden.

De kinderen van 0-12 jaar genieten dagelijks van uitdagende activiteiten, zowel buiten als binnen, soms alleen, maar natuurlijk ook met heel veel vriendjes en vriendinnetjes. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren en begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling. De kinderen beslissen mee over de invulling van ons uitgebreide activiteitenaanbod, skaten, circusles, proefjeslaboratorium, kinderyoga, vloggen en nog veel meer leuke dingen staan op het programma. De jongste kinderen genieten van de muziek- en bewegingslessen. We nodigen ouders en opa's en oma's uit om mooie momenten te delen en te vertellen hoe wij werken. Heb je nog altijd het idee dat kinderopvang duur is? Laat onze medewerkers voor je rekenen en wij laten je graag het tegendeel zien.

Gun jij jouw kind ook een mooie tijd op 't Kickertje? Bel voor een rondleiding op een van onze locaties. We laten je graag zien hoeveel plezier de kinderen beleven samen met andere kinderen in hun ontwikkelingstocht. Kijk op www.kickertje.nl voor uitgebreide informatie of bel (015) 257 32 12.