"We rijden nu rond in een auto die precies past bij de uitstraling van ons bedrijf."

Edit//A voelt zich thuis bij RODI

advertenties

Een ingewikkeld vraagstuk of probleem? Dan wordt het voor sommigen pas leuk.

Een project mag van de professionals van Edit//A best complex zijn. "We houden wel van een uitdaging", aldus architect en aannemer Zamorah Getrouw. Samen met uitvoerder Vincent Hessels geeft zij leiding aan een zevenkoppig team dat met name gespecialiseerd is in het ontwerpen én uitvoeren van complexe restauraties van oude panden.

In eigen hand
"Het unieke aan ons bedrijf is dat we zowel het architectonisch ontwerp als de bouwtechnische uitvoering zelf in eigen hand kunnen houden, daardoor kunnen we gedurende het hele proces de kwaliteit bewaken. In ons bedrijf staan moderne eisen ten aanzien van veiligheid en comfort én specifieke aspecten van monumenten, zoals het hoge detailniveau van oude panden, voortdurend centraal. Soms conflicteren die met elkaar, dat vraagt om gedegen kennis en ervaring, flexibiliteit en soms ook om eigenzinnige oplossingen met oog voor detail: we weten wat kan en mag en hoe we dat voor u moeten bereiken. En uiteindelijk moet het gewoon goed zijn."
Die hoge eisen stelt Zamorah ook aan de bedrijven waar zij zaken mee doet. Onlangs hebben zij bij RODI Media hun tweede aannemersbus laten bestickeren. "Het ging vooral om het logo en onze naam. Dat lijkt eenvoudig, maar ik wilde de in ieder geval dat het er allemaal niet te druk uit zou gaan zien en gezien het model van de auto was ik ook kritisch over het lijnenspel. Gelukkig werkten en dachten de mensen van RODI heel goed met me mee. Zelfs terwijl ze het erg druk hadden namen ze de tijd. We konden samen het ontwerp bekijken en een beetje spelen met het ontwerp, net zolang tot het helemaal naar mijn zin was. We rijden nu rond in een auto die precies past bij de uitstraling van ons bedrijf."