Lijm & Cultuur: een voor velen onontdekte parel.
Lijm & Cultuur: een voor velen onontdekte parel. Foto: PR

Genieten aan de Schie

Algemeen

Linksachter op het terrein van Lijm & Cultuur vind je een zonovergoten stadstuin aan de Schie met schaduwrijke bomen en een verrassend restaurant.

Een heerlijke plek om zo maar eens koffie te drinken of te lunchen, maar ook de thuisbasis van menig diner. Voor de een inmiddels een vaste stek, voor de ander een nog onontdekte parel. De voormalige motorenloods is al geruime tijd omgetoverd in het restaurant Experiment waar je op werkdagen kunt komen aanwaaien voor een kop koffie, waar je rustig kunt overleggen of werken onder het genot van een overheerlijke lunch of waar je gewoon even kunt loungen met een lekker drankje tussen het groen. Dat alles te midden van de gezellige bedrijvigheid en met uitzicht op de Schie. Ook in de zomer is het Experiment geopend van maandag t/m vrijdag van 10 – 17 uur.

Lekker eten tijdens evenementen
De chef-kok en het team staan echter ook steeds weer paraat om bezoekers van evenementen te verwennen met hapjes, lunches en diners vol mooie eerlijke producten. Bijvoorbeeld bij de voorstelling Tell me the truth about love van het Delft Chamber Music Festival op zaterdag 29 juli om 17.30 en 20.00 uur. Voorafgaand aan de late voorstelling en na afloop van de vroege kan men genieten van een geweldig driegangen diner bij Lijm & Cultuur. Ook tijdens de tentencampagne van Evangeliegemeente De Deur van 9 -12 augustus is het mogelijk om een bezoek aan een dienst of seminar te combineren met heerlijk eten van een dagelijks wisselend buffet. Tickets voor maaltijden tijdens deze evenementen zijn online te koop. Alle informatie is te vinden op www.lijmencultuur.nl. Bel of e-mail ons ook gerust als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw eigen evenement of groep: 015 262 9400 / info@lijmencultuur.nl.