Excelsior E2
Excelsior E2 Foto: PR

"We willen graag onze betrokkenheid bij Delft tonen"

advertenties

Björnd Makelaardij is verknocht aan Delft. Hoewel het makelaarskantoor ook in de directe omgeving van de Prinsenstad actief is, ligt de focus op Delft zelf.

Dat betekent dus dat het team van Björnd Makelaardij de woningmarkt in Delft door en door kent. Met haar kantoor in hartje binnenstad als uitvalsbasis kent zij alle hoeken en gaten: "In alle jaren dat ik in dit vak actief ben heb ik zo ongeveer iedere straat in Delft wel gezien", verzekert Björnd. Andersom geldt ook: vrijwel iedereen in Delft kent Björnd Makelaardij. Verknochtheid aan Delft betekent ook dat je je committeert aan de stad. Dat doet Björnd bijvoorbeeld door actief te zijn in de ondernemersvereniging en door samen te werken met Delftse bedrijven, of dat nu gaat om notariskantoren, een bouwkundig adviesbureau of een kundige ZZP'er om klussen toe doen. Ook daarin is kennen en gekend worden van belang.

Sponsoring
Een andere manier om je betrokkenheid bij Delft te tonen, en om gezien te worden is sponsoring. Björnd Makelaardij sponsort een drietal sportteams in Delft en ook daarbij blijven ze dicht bij huis: "We sponsoren teams waar we binding mee hebben vanuit ons eigen bedrijf", legt Rens uit. De zoon van onze collega Bart speelt voetbal bij DVC. Zijn team speelt het komend seizoen in mooie nieuwe outfits die wij gesponsord hebben." Het blijft niet bij voetbal: "We sponsoren ook een tweetal teams van korfbalvereniging CKV Excelsior. De kinderen van onze collega Irene, één van onze assistent makelaars, spelen in dit team. En last but not least sponsort Björnd Makelaardij ook nog een tennisteam: "Het mijne om precies te zijn", lacht Rens. "TV Tanthof" Een niet onsuccesvol team, voegt Rens er aan toe: Wij zijn vorige maand kampioen geworden in de 2e klasse. Volgend seizoen komen we dus uit in de 1e klasse. Een resultaat waar we trots op zijn."

Betrokken en resultaatgericht
Dat een gesponsord team het goed doet brengt enthousiasme teweeg ten burele van Björnd Makelaardij aan de Oude Delft. "Maar anders dan in ons werk staat hier niet de prestatie voorop. Wij willen onze betrokkenheid tonen", aldus Rens. "Wat ons werk betreft geldt min of meer het tegenovergestelde: we zijn bijzonder betrokken, maar we gaan vooral voor het beste resultaat voor onze klanten!"

 Excelsior E1
TV Tanthof
DVC