"Onze bus is nu een echte eyecatcher!"

Partyverhuren.nl voelt zich thuis bij RODI

advertenties

Partyverhuren.nl is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van alles wat je nodig hebt voor een goed feest.

Van buurtfeest tot verjaardagsfeest of van danceparty tot après-ski party: "We kunnen veel en we kunnen meer! Zie je iets niet op onze website staan, hindert niet! Wij regelen het voor je", aldus Job van der Wildt, één van de eigenaren van het nog jonge bedrijf.
Partyverhuren.nl komt voort uit Knipping Sound, een verhuurbedrijf voor licht & geluid. "We waren succesvol in het regelen van het juiste dancefeest, maar alles eromheen moesten we extern huren. We merkten dat de klanten dit graag anders zagen en daar hebben we op ingespeeld." Met Partyverhuren.nl is een bedrijf ontstaan waar alles voor een compleet feest gehuurd kan worden. "Complete partyverhuur in de regio Delft, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam. Eigenlijk vind je ons in heel Zuid Holland. We hebben een groot assortiment en zijn specialist in het verhuren van licht & geluid, biertaps, statafels, terrasverwarmers, stoelen, tenten, popcornmachines, suikerspinmachines, springkussens, opblaasfiguren als 'Abraham en Sarah' en nog veel meer."

Eyecatcher
Om al die spullen te kunnen vervoeren leasten de jongens van Partyverhuren.nl onlangs een mooie grote bus mét lift. Om van hun vervoermiddel een echte eyecatcher te maken lieten ze deze bestickeren bij RODI Media. "Dat hebben ze echt geweldig gedaan. Heel knap hoe ze de auto compleet van kleur en figuren kunnen voorzien. We merken echt dat we opvallen. Soms maken mensen zelfs foto's als we door de stad rijden." Vanaf 1 juli verhuist Partyverhuren.nl naar Den Hoorn. "Hier hebben we een professionele opslag. Ook is dit een ideale afhaallocatie voor kleinere spullen. Maar we komen de spullen natuurlijk ook graag brengen met onze mooie bus!