Afbeelding
Foto: Esdor van Elten

Julie Dijkveld (44)

vaste rubrieken

- Wat doe je hier in het Wilhelminapark?
"Ik ben lekker aan het wandelen met mijn hond Nora. Ik woon aan de Buitenwatersloot, dus ik ben hier zo. En in het losloopgebied kan Nora lekker vrijuit rennen."

- Heb je onlangs nog wat leuks gedaan?
"Afgelopen weekend ben ik naar Vlaggetjesdag geweest op Scheveningen. Ik lust geen haring, maar het is er wel erg gezellig. Ik heb lekker naar bandjes geluisterd en een biertje gedronken. Gisteren ben ik nog met collega's uit eten geweest in Rotterdam. Een collega van mij ging met pensioen."

- Ga je binnenkort nog wat leuks doen?
"Jazeker. Ik ga weer naar Parkpop en de avond ervoor naar Parkpop Saturday Night. Een vriendin heeft kaarten geregeld."

- Wie zou je graag eens willen ontmoeten?
"Dat zijn er twee. Ik zou Oprah Winfrey willen ontmoeten. Zij heeft een heleboel mooie dingen bereikt. Daarnaast zou ik graag een keer op Wimbledon tegen Gabriëlla Sabatini willen tennissen."

- Wat was voor jou hét nieuws van de afgelopen week?
"Dat was toch wel het overlijden van de zus van Maxima, erg triest. Daarnaast de ontmoeting van Trump en Kim Jong-un. Zo'n rare situatie dat ik niet weet wat ik er nou van moet vinden. Hopelijk gaat het de goede kant op."

- Wat vind je de mooiste plek van Delft?
"Het natuurgebied achter de wijk Tanthof. Het is daar nog heel rustig. Het centrum van Delft vind ik ook heel gezellig met al z'n kroegjes."