Met man en macht is gewerkt aan het drijvend podium voor de Bras Cultuurdagen.
Met man en macht is gewerkt aan het drijvend podium voor de Bras Cultuurdagen.

De Bras Cultuurdagen: genieten van talent en professionals

Algemeen

Bij Bras Got Talent laten lokaal muzikaal talenten uit de wijk horen en zien wat ze in huis hebben. Het midzomeravond-concert wordt uitgevoerd door professionele musici, die het publiek zoals altijd laten genieten van de mooiste klassieke muziekstukken.
Wijktheater De Bras laat woensdag 27 juni van zich zien en horen. Met de meeslepende voorstelling ´Sterke verhalen bij Maanlicht´, een bewerking van theatermaker Carolien Hoogendoorn van het kinderboek ´Yuna´s Maan´ van de bekroonde schrijver Hans Hagen. Kinderen en volwassenen uit De Bras doen mee in dit theaterstuk, dat die woensdag twee keer wordt opgevoerd, namelijk ´s middags om drie uur en ´s avonds om half acht. Bij de middagvoorstelling is schrijver Hans Hagen de speciale gast.
De organisatie is heel druk geweest met alle voorbereidingen. Tijdens een inspannende en gezellige (vader)dag werd het drijvend podium gerealiseerd.

De Bras Cultuurdagen beginnen op zaterdag 23 juni. Afgetrapt wordt zaterdag om half vier met Bras Got Talent in het Amfitheater van het Bieslandse bos. Om acht uur is het midzomeravond-concert.

De Bras Cultuurdagen zijn georganiseerd door Buren van De Bras en mede mogelijk gemaakt door diverse sponsor-partners. Voor meer informatie: www.burenvandebras.nl.