Met de planten van Groenrijk wordt Instore Conceptstore een heuse urban jungle
Met de planten van Groenrijk wordt Instore Conceptstore een heuse urban jungle

Workshoppen tussen het groen bij Groenrijk

lopende zaken

Onlangs kwam er een unieke nieuwe samenwerking tot stand. Miniwarenhuis Instore Conceptstore en GroenRijk 't Haantje sloegen de handen ineen.

De samenwerking vloeide voort uit het feit dat de medewerkers van Instore graag planten wilden verkopen, maar niet echt tijd hadden om ze in te kopen. "Voor ons natuurlijk een kleine moeite", zegt Wendy van Groenrijk. "Nu is de winkel een echte urban jungle en kunnen de mensen midden in de stad een mooie plant kopen! Elke twee weken gaan we even langs om de planten te verzorgen en het aanbod te verversen, dus er is altijd wat nieuws."

En er zijn nog meer ontwikkelingen bij Groenrijk. Vlak voor de zomervakantie organiseert GroenRijk 't Haantje nog net een paar leuke workshops. Sluit het schooljaar gezellig af met de moeders van school, je collega's of een vriendin!

Donderdag 21 juni, 19.00 uur: Terrarium maken
In een grote glazen fles maak je meerdere laagjes bodembedekkers en grond. Hierin zet je plantjes en dit word afgewerkt met mos en stenen. Door de fles met de kurk te sluiten blijft de plant zichzelf voeden!

Dinsdag 26 juni, 19.00 uur: Macramé planten hanger
Marcramé is een techniek waarbij je verschillende touwen samen knoopt. Door het gebruik van verschillende knopen ontstaat er een mooi patroon. Je kan zelf bepalen hoe je de hanger knoopt.

Dinsdag 3 juli, 19.00 uur: Bloemschikken in vaas of melkbus
Het is nog een hele kunst om je bloemen helemaal 'picture perfect' in hun vaas te krijgen. Het mooie is: schikken kun je leren! Bij deze workshop delen pro's hun geheimen.

Aanmelden voor een workshop kan via de website, www.groenrijkrijswijk.nl, of in de winkel.