Yoga, een flow van muziek, beweging, adem en ontspanning.
Yoga, een flow van muziek, beweging, adem en ontspanning.

Yoga in concert met gitarist Jan Kuiper Op Hodenpijl

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Een concert waarin yoga, meditatie en gitaarmuziek worden samengebracht. Dat staat het publiek te wachten op zaterdag  9 juni, als yogi en tevens gitarist Jan Kuiper een concert geeft in Op Hodenpijl aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden. Yoga in Concert!

Het optreden in de voormalige kerk geeft hij samen met zijn vrouw Yvonne de Hoop. Tijdens de voorstelling nemen ze je mee in een flow van muziek, beweging, adem en ontspanning.
De muzikaliteit van Jan Kuiper behelst gitaar en percussie. Yvonne de Hoop zorgt voor percussie en klank.
Geen enkele voorstelling van Yoga in Concert is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de locatie, het thema en de musici. Ze nemen je mee op een ontspannende innerlijke reis. Alles is mogelijk: actief meedoen op je yogamat, ontspannen achterover leunen, terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden.
Yogi en tevens gitarist-schrijver Jan Kuiper en zijn vrouw, yogini Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yogaconcerten in binnen en buitenland. Jan Kuiper is behalve yogi, ook virtuoos gitarist en schrijver. Naast een succesvolle carrière als gitarist met zijn band The Five Great Guitars, kun je hem ook een autoriteit noemen op het gebied van Yoga, Meditatie, ZEN en Boeddhisme.
Beoefen je al yoga of ben je een beginner? De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom. Losse kleding, een T-shirt en joggingbroek zijn handig. Vergeet je yogamat niet.
Het begint om 20.00 uur en de toegang is 25 euro. Inclusief thee na afloop. Kaarten kun je bestellen op www.ophodenpijl.
Op Hodenpijl beschikt over een ruime, gratis parkeerplaats.

Yogi Jan Kuiper en zijn vrouw yogini Yvonne de Hoop.