De TSO-medewerkers dragen nu met trots de Gouden-Medaille.
De TSO-medewerkers dragen nu met trots de Gouden-Medaille.

Tussenschoolse opvang van Goud!

Algemeen

Bij de Titus Brandsmaschool aan de Van Rijslaan in de Buitenhof blijven alle kinderen heel graag tussen de middag op school, om samen met de andere kinderen een boterham te eten. De medewerkers van de tussenschoolse opvang hebben namelijk een heleboel activiteiten paraat om in de pauze te gaan doen. Er staat heel wat op het programma om te gaan ondernemen. Een veilige, prettige, gezellige tussenschoolse tijd vindt de Brandsmaschool erg belangrijk, vooral voor de omschakeling naar het middagprogramma op school.
BSO het Klavertje van Stichting Kinderspeelzaal coördineert de tussenschoolse opvang, maar kan dit uiteraard niet zonder de enthousiaste dagelijkse inzet van alle TSO-medewerkers. Zij dragen nu met trots de Gouden-Medaille na een training door TSO Support en hebben een Gouden Rapport gekregen na een TSO-inspectie. "Een geweldige prestatie!", vinden ze zelf en dat is het natuurlijk ook.
De medewerkers werden in het zonnetje gezet door de directies van de basisschool en de opvang. Samen met de kinderen werd dit onder het genot van een ijsje gevierd, om daarna weer serieus aan het schoolwerk te gaan.