Het officiële moment van de sleuteloverdracht door Robert Schaap (rechts) aan Tiemo Walda.
Het officiële moment van de sleuteloverdracht door Robert Schaap (rechts) aan Tiemo Walda.

Het Tanthof rijdt nu rond in drie nieuwe Trafics

Algemeen

DELFGAUW - Autohaag Zeeuw Delft en Het Tanthof Aannemersbedrijf hebben goede zaken gedaan.

Afgelopen week was de aflevering van drie gloednieuwe Renaults Trafic aan het bekende Delftse Aannemersbedrijf Het Tanthof, in aanwezigheid van het voltallige personeel. "We doen al jaren naar volle tevredenheid zaken met Autohaag Zeeuw Delft", zegt Tiemo Walda van Het Tanthof. "De vorige bedrijfsbussen waren ook Renaults en ook via Autohaag Zeeuw. Toen kocht mijn vader Klaas de auto's die toen nog eigenaar was van ons aannemersbedrijf." Inmiddels is Tiemo de trotse eigenaar van het mooie bedrijf en hebben beide bedrijven elkaar volgens Tiemo Walda wederom gevonden. "Er is altijd sprake geweest van een goede samenwerking. Als aannemersbedrijf stralen wij kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Het is normaal dat je een merk en bijpassend autobedrijf uitzoekt, dat dezelfde kenmerken en eigenschappen heeft."

Gerenommeerd bedrijf
Als gerenommeerd aannemersbedrijf gaat Het Tanthof zelf helemaal de inrichting en betimmering van de binnenzijde voor zijn rekening nemen. "Daarin zijn we gespecialiseerd", zegt hij. "Maar het is zeker wel zo, dat we compleet uitgeruste bedrijfswagens hebben afgeleverd gekregen, met cruisecontrol, airco, noem eigenlijk maar op."
Bij het uitzoeken van de bussen, zijn de te verrichten werkzaamheden heel goed in acht genomen. Daarbij is natuurlijk afhankelijk welke gereedschappen en materialen je moet vervoeren. "In elk geval zijn we veelzijdig en daarin is Renault de perfecte partner. Deze Trafics hebben een groot laadvermogen, je wilt niet weten hoe groot."
Tegelijk met de komst van de nieuwe bedrijfsbussen, is ook de nieuwe huisstijl gepresenteerd. Na 32 jaar was er wel eens een nieuw logo nodig. Met de gemoderniseerde huisstijl kan Het Tanthof Aannemersbedrijf weer jaren vooruit. "Wat moderner, makkelijk herkenbaar, maar nog steeds onmiskenbaar Het Tanthof!"

Autohaag Zeeuw Pro+
Autohaag Zeeuw Delft is als Pro+ Center bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt. De vestiging heeft een eigen fleet sales team voor de zakelijke markt. "Dit team staat klaar voor alle mobiliteitsvraagstukken", zegt vestigingsmanager Ed Mouton. "In de collectie hebben we vele modellen van compact naar groot, zelfs geheel elektrische auto's. En uiteraard ook voor alle maten bedrijfswagens kun je bij ons terecht."
Bedrijfswagen-specialist Robert Schaap: "Renault heeft een uitgebreide range lichte bedrijfswagens, namelijk de Kangoo Express, Trafic en Master. Ze zijn leverbaar in diverse varianten. Ze zijn in totaal in wel honderden verschillende varianten leverbaar. De meest gekozen vorm is die van bestelwagen. Wij zijn blij dat we Het Tanthof Aannemersbedrijf weer van een nieuw wagenpark van drie Trafics hebben kunnen voorzien." Uiteraard neemt Autohaag Zeeuw Delft ook het volledige onderhoud van de drie bedrijfsbussen voor zijn rekening. In de prima uitgeruste werkplaats werken de echte Renault-technici, monteurs die ook de reparaties in een handomdraai weten uit te voeren.


Autohaag Zeeuw Pro+ Center
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl