Workshop Crowdfunding

Algemeen

Ben jij bezig met een initiatief waarmee je jouw buurt in Delft nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding op 29 mei om 19 uur in Delft.

Als je start met crowdfunding krijg je extra begeleiding en maak je kans op een bijdrage van de gemeente Delft als je de overige 50 procent via crowdfunding ophaalt. Je maakt ook nog kans op een bijdrage aan je crowdfundingcampagne van het VSBfonds en Stichting DOEN.

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingcampagne. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne.

Wat? Workshop crowdfunding door Voor je Buurt (crowdfundingplatform voor buurt, dorp en stad)
Wanneer? 29 mei van 19 uur tot 21:30 uur. Inloop vanaf 18:30 uur met koffie en thee.
Waar? Stadskantoor, Stationsplein 1, Delft
Voor wie? Initiatiefnemers uit de gemeente Delft die met een concreet initiatief bezig zijn en binnen een half jaar willen starten met een crowdfundingcampagne.
Kosten? Gratis

Aanmelden kan tot en met zondag 27 mei via het aanmeldformulier op www.voorjebuurt.nl/nl/news/workshop-crowdfunding-delft