Afbeelding

Delvenaar in beeld: Marjolijn Dekker-Janssen en Bart Dekker

Algemeen

Wat doen jullie als bruidspaar hier in de Prinsenhoftuin?
Wij zijn met de fotograaf op pad en vinden dit een geweldige, echte Delftse locatie!

Waarom hebben jullie voor elkaar gekozen?
Wij zien het niet zozeer als voor elkaar kiezen, maar meer dat we elkaar hebben gevonden. We vinden het heel bijzonder dat we op onze leeftijd nog zo een grote liefde tegen zijn gekomen.

Hoe ziet de dag er vandaag uit?
Na de huwelijksvoltrekking gaan we met beide families een rondvaart door Delft maken. Daarna eten met onze kinderen en Bart zijn kleinkinderen. En vanavond een feest in de Wijnhaven.

En nog op huwelijksreis?
Overmorgen vertrekken we voor twee nachten naar Luxemburg en in de herfstvakantie gaan we een vliegreisje maken. De bestemming is nog niet bekend, maar we denken aan Griekenland of de Canarische Eilanden.

Wie zouden jullie graag eens willen ontmoeten?
Bart: iedereen die leuk genoeg is om een goed gesprek mee te voeren. Marjolein: Stevie Wonder! Hij is een geweldige zanger en volgens mij ook een mooi mens. Een inspirerend persoon!

Wat was naast jullie huwelijk hét nieuws van de afgelopen week?
De aanval op de twee coffeeshops was heftig nieuws. De Peperstraat was afgesloten voor het politieonderzoek. Dat vonden we niet zo gezellig. We waren bang dat onze gasten hier ook mee geconfronteerd zouden worden, maar gelukkig was het onderzoek diezelfde dag alweer klaar.