Zaterdag 9 juni is vanaf 13.30 uur tot middernacht iedereen welkom op Schippop
Zaterdag 9 juni is vanaf 13.30 uur tot middernacht iedereen welkom op Schippop

Schippop presenteert line-up van 19e editie

Algemeen

Het jaarlijkse gratis popfestival in Schipluiden, dat dit jaar op zaterdag 9 juni plaatsvindt op het evenemententerrein aan de Tiendweg, presenteerde onlangs de complete line-up.

Bovenaan de poster van alweer de negentiende editie van het evenement, prijken de namen van Tim Knol en de Handsome Poets. Hiermee zet het festival weer een kwalitatief hoogstaand programma neer. Zorg dat je erbij bent!

Grote namen
Schippop heeft inmiddels een goede reputatie. Je ziet er nu de grote namen van de toekomst. Zo stonden in het verleden onder andere Chef Special, Kensington en Trigger Finger op het podium, tegenwoordig grote namen binnen de pop- en festivalscene. Dit jaar staan, naast Tim Knol en de Handsome Poets, ook Moon, The Howlin', Intergalactic Lovers, Traudes, Rapaille en Certain Animals geprogrammeerd.

Terreinuitbreiding
In 2011 nam het kleine dorpsfestival de eerste stap naar 'serieus evenement'. Schippop verplaatste zich van het grasveldje op het terrein van handbalvereniging, naar het ruimere evenemententerrein aan de Tiendweg. Inmiddels is Schippop toe aan een volgende stap: een tweede podium. Samen met het Delftse poppodium STECK programmeert Schippop zaterdag 9 juni voor het eerst op een tweede podium - een talentstage - waar Spanish, Dr. Meraki, en Standup '69 optreden.

Gratis toegang
Schippop is, en blijft, gratis toegankelijk. Vanaf 13.30 uur tot middernacht is iedereen welkom, en 's middags is er ook genoeg te doen voor kinderen, begeleid door Kindercentrum 't Kickertje. Het publiek hoeft niet naar huis om te eten, er staat een grote variatie aan foodtrucks op het terrein. Wil je meer informatie over dit evenement? Kijk daarvoor op www.schippop.nl

!