Wie wordt het grote talent van dit jaar en mag optreden op het hoofdpodium tijdens het Buitenhof Zomerfestival?
Wie wordt het grote talent van dit jaar en mag optreden op het hoofdpodium tijdens het Buitenhof Zomerfestival?

Geef je op voor Buitenhof Got Talent!

Algemeen

Op zaterdag 30 juni organiseert buurtstichting Rode Feniks het Buitenhof Zomerfestival 2018. Het festival vindt plaats op de grasvelden aan beide zijden van de Buitenhofdreef ter hoogte van de Schubertlaan.

De stichting wil met het festival laten zien wie en wat voor moois er allemaal is in de Buitenhof en de wijk laten stralen.

Voor jong en oud
Rode Feniks doet dit als vrijwillige buurtstichting, voor en door de buurt. Buitenhof Got Talent wordt mede mogelijk gemaakt door stichting De Lichtboei, stichting Boschhuysen (onder voorbehoud) en Stichting Hulp Delftse Jongeren. Op het festival zijn tevens gave optredens, een foodcourt, een vrijmarkt, kinderkleedjesmarkt en hele leuke activiteiten voor jong en oud op de verschillende festival'zones', zoals de Kidzzone, Women-only zone, Oud-Hollandsezone, Youthzone en DelftRoots-zone.

Buitenhof Got Talent
Er is zoveel talent in de Buitenhof, juist ook onder kinderen! Daarom organiseren Rode Feniks in aanloop naar het Buitenhof Zomerfestival 2018 Buitenhof Got Talent! Het is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die wonen in de Buitenhof (postcodegebied 2625) en/of die op school zitten op een basisschool in de Buitenhof. Je kan zowel alleen als in een groepje mee doen.
Geef je uiterlijk 1 juni op via buitenhofgottalent@rode-feniks.nl. Op woensdagmiddag 13 juni is de voorronde in buurthuis Fledderus. Tijdens de voorronde worden de finalisten geselecteerd. De finalisten treden op het Buitenhof Zomerfestival op zaterdag 30 juni op het hoofdpodium. Er is een 1ste, 2de en 3de prijs, een publieksprijs én een prijs voor de hele klas van de winnaar, namelijk met je hele klas naar de bioscoop!

Dus wacht niet langer! Geef je op voor de voorrondes van Buitenhof Got Talent!