Op maandag 21 mei is kringloopwinkel RataPlan extra geopend van 12:00 – 17:00 uur.
Op maandag 21 mei is kringloopwinkel RataPlan extra geopend van 12:00 – 17:00 uur.

Leuk, sociaal en duurzaam kringloopwinkelen

Algemeen

Elke dag nieuwe, unieke artikelen. Voor de echte shopaholic dé ultieme winkelervaring. En dat in combinatie met een extra vrije dag tijdens Pinksteren. Dan biedt kringloopwinkel RataPlan de perfecte uitvalsbasis. Met op maandag 21 mei ook nog eens een mooie kortingsactie.

Eigenlijk is de kringloopwinkel vandaag de dag voor al het winkelend publiek reuze interessant. Want de huidige kringloopwinkels zijn niet meer zoals ze geweest zijn. Voor leuke zomerkleding, zowel vintage als hedendaags, ben je bij de kringloop aan het goede adres. Maar ook de boekenwurmen en vinyl liefhebbers kunnen hun hart ophalen. En niet te vergeten zijn de retro meubelstukken uit de kringloop tegenwoordig de eyecatchers in je woonkamer.

Stichting RataPlan is een maatschappelijke onderneming met als doel het creëren van kansen voor mens en milieu. Door elke dag nieuwe, unieke artikelen in de winkel aan te bieden bevorderen ze zoveel mogelijk hergebruik en wordt restafval gereduceerd. RataPlan stopt niet bij alleen hergebruik van spullen maar wil dat werken loont en dat iedereen mee kan en mag doen. Er worden zoveel mogelijk betaalde banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gecreëerd. Ook biedt RataPlan werkervaringsplaatsen aan mensen die door uiteenlopende redenen de aansluiting met de arbeidsmarkt verloren hebben. De ervaring die zij bij RataPlan opdoen, helpt ze de stap te maken naar een betaalde baan.

Op maandag 21 mei is kringloopwinkel RataPlan extra geopend van 12:00 uur – 17:00 uur. Om het nog leuker te maken geldt er tijdens Tweede Pinksterdag een mooie kortingsactie van 20% op de volledige aankoop.

RataPlan Delft – Turbineweg 16a. RataPlan Den Haag – Laan van Waalhaven 213a