Zangeres Mandy Eastend.
Zangeres Mandy Eastend.

Vind-iets en Crea-markt op de Schoemaker Plantage

Algemeen

Op de Schoemaker Plantage vindt op zaterdag 19 mei weer een gezellige Crea-markt met lekkere hapjes, zomerse drankjes, live muziek en een prima Ibiza-sfeertje plaats. Begin het Pinksterweekend dus goed!

Natuurlijk kun je bij de Vind-iets kraampjes weer leuke retro-mode, vinyl, CD' s, boeken, curiosa, streekproducten en perkplantjes vinden. Er worden bovendien vanaf elf uur in de ochtend rondleidingen gegeven door de Schoemaker Plantage. Vind-iets duurt van twaalf tot vier uur, gevolgd door een After Party met Griekse catering, heerlijke cup cakes, op een zonnig terras en met een muzikale uitsmijter. Terwijl jij op je gemakje over het marktje struint of van je drankje geniet, verzorgt Silly Soulman een lekker lome soundtrack van blije wijsjes en vrolijke zomerhits. Dus het kan niet anders of je gaat met een goed gemoed en iets leuks naar huis.

Grieks Terras Live Muziek
Als jong meisje stond Mandy Eastend vaak met een haarborstel in haar hand met de Top 40-liedjes van de radio mee te zingen. Als mensen aan haar vroegen: "Wat wil je later worden?", dan antwoordde zij steevast: zangeres! Nog steeds vindt ze het heerlijk om te zingen en om dit te combineren met het voordragen van gedichten uit eigen werk. Inmiddels heeft ze een brede muzikale interesse ontwikkeld en behoorlijk wat podiumervaring opgedaan. Zo heeft ze jaren in het popkoor Delfts Blond gezongen en een aantal jaren in wat intiemere setting als zangduo Juma, waarbij veel jazzy liedjes ten gehore gebracht zijn.

Bij deze gelegenheid zingt Mandy een breed scala aan bestaande liedjes van artiesten zoals Janis Ian, Astrud Gilberto, Robbie Williams, Wim Zonneveld, B.B. King, Cindy Lauper, Carol King, Willeke Alberti, Dan Hill, Ramses Shaffy, Adele, Anouk, Norah Jones, Amy Whinehouse, maar haar absolute favorieten zijn the Carpenters. Met een beetje jazz, een snufje blues en een vleugje bossa weet ze een relaxt sfeertje neer te zetten. Songs uit het verleden aangevuld met meer actuele hits, zowel Engels- als Nederlandstalig, Mandy maakt er een feestje van tussen vier en zes uur aan de Schoemaker Plantage.
Nog interesse in een plekje? Mail dan naar info@soul-man.nl.