S4S-Symposium in TU Delft Aula

Algemeen

We horen het vaker om ons heen: We zitten momenteel in een energietransitie. Maar wat betekent dit nu precies en wat gaat er nu echt veranderen voor ons?

Dinsdag 15 mei organiseert Students4Sustainability het jaarlijkse S4S-Symposium in de TU Delft Aula met als kernvraag: 'What's shaping the journey to a sustainable future?' S4S wilt u uitdagen kritisch na te denken over de toekomst van de mensheid en uw eigen rol daarin. In het bijzonder willen zij tijdens het symposium licht werpen op de rol van meerdere actoren in deze nabije toekomst: Hoe beïnvloeden politici, media, bedrijven en allerhande sectoren elkaar op de weg naar een duurzame toekomst?

Bij het beantwoorden van deze vragen zal S4S geholpen worden door vier kundige en ervaren sprekers, namelijk: fractievoorzitter Marianne Thieme, visionair in duurzaam bankieren Piet Sprengers, duurzaamheidsactiviste Babette Porcelijn en hoogleraar Klaas van Egmond. Nadat zij het onderwerp vanuit hun vier expertises belicht zullen hebben, zal er een sprankelend debat volgen waarna er ook nog ruimte zal zijn voor publiek om vragen te stellen.

Wilt u dit debat richting een duurzame toekomst ook niet missen dan kunt u meer informatie en kaartjes vinden op de site, www.s4ssymposium.com. U bent van harte uitgenodigd.