Arno Preuninger (links) en Maurice van Loenen van Axidus.
Arno Preuninger (links) en Maurice van Loenen van Axidus.

Axidus kiest voor vijftig Mitsubishi's Spacestar Cool+ van Preuninger

Algemeen

DEN HAAG – YPENBURG – Preuninger Haagland heeft vrijdag 20 april j.l. vijftig stuks Mitsubishi Spacestar Cool+ afgeleverd aan Axidus.

Dit is inmiddels één van de grootste uitzendorganisaties van Nederland. Met een bestand van vele honderden flexwerkers opereert Axidus in heel Nederland. Axidus is thuis in de AGF- en de non-foodsector, logistiek en techniek. Met name in medewerkers voor de werkvloer. In alle opzichten streeft Axidus naar 'Operational Excellence', onder meer door nauw persoonlijk contact met de klant.
Met Axidus Projecten biedt de organisatie flexwerkers eigen opleidingsfaciliteiten, zodat de klant direct over ingewerkte krachten kan beschikken. Daardoor is Axidus uitgegroeid tot full service supplier op het gebied van arbeid.
Autobedrijf Preuninger Lease BV (AP Lease) is al jarenlang de mobiliteit-partner van Axidus. "De flexibele opstelling van AP Lease, het meedenken in kostenbesparing en snel kunnen schakelen is doorslaggevend geweest voor onze samenwerking", aldus een woordvoerder van Preuninger Haagland.
"De keuze voor Leaseplan is gemaakt vanwege een prima eerdere ervaring en een wederom uitstekend nieuw voorstel. De keuze voor de Mitsubishi Spacestar Cool+ is gemaakt vanwege: ervaring in betrouwbaarheid, prijsstelling/uitvoering en een laag brandstofverbruik!" aldus een woordvoerder van Axidus.

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl

!