Patrick van den Berg bij de karakteristieke ultra-compacte SUV Suzuki Ignis. (foto: ML)
Patrick van den Berg bij de karakteristieke ultra-compacte SUV Suzuki Ignis. (foto: ML)

Ignis: moderne compacte Suzuki-SUV in retro style

DELFT - Voor een proefrit in de Suzuki Ignis is een bezoek aan Auto Nassau voldoende. Kom gewoon eens langs bij de Suzuki Service Dealer in Tanthof-West en maak kennis met deze ultra-compacte SUV.

De Sports Utility Vehicle van het Japanse merk heeft een karakteristiek design. Ondanks zijn compactheid, biedt de auto veel binnenruimte. "Een stoer design, gevormd door strakke lijnen, dat veel aandacht trekt. De kleurrijke details maken het geheel af, ook bij deze witte uitvoering. De retro elementen zijn heel belangrijk. Het is een moderne auto met hier en daar oude styling", zegt Patrick van den Berg van Auto Nassau. "De Ignis wordt verder gekenmerkt door prima veiligheidsvoorzieningen en innoverende technieken."

Onder de motorkap
Onder de motorkap van de Suzuki Ignis is heel wat mogelijk. De auto is leverbaar als handgeschakeld en automaat. Er is namelijk keuze uit een 1.2 DualJet en een 1.2 DualJet SHVS motor. "Die laatste afkorting staat voor Smile Hybrid Vehicle System by Suzuki", gaat Van den Berg verder. "Een ingenieus systeem, waarbij de energie die vrij komt bij het remmen opnieuw wordt gebruikt. Eerst wordt deze energie opgeslagen in een lithium-ion-accu. Daarna wordt die energie gebruikt als hulp bij het starten, accelereren, voor de airco en zelfs voor de autoradio - bij het afspelen van je favoriete muziek. Het allerbelangrijkste is, dat de auto hierdoor minder CO2-uitstoot heeft en dus milieuvriendelijker is."

Drie uitvoeringen
Van de Suzuki Ignis zijn er drie uitvoeringen, namelijk het instapmodel Comfort, de Select en de Style. Je rijdt de stoere Suzuki Ignis Comfort al vanaf 15.249 euro, en bij de aanschaf is de auto echt helemaal rijklaar. "De duurste uitvoering is de Style en daarmee is de auto ook echt heel rijk uitgerust, met een standaard navigatiesysteem, Dual-camera brake-support, een sleutelvrij startsysteem en hill-hold, voor assistentie als je stil moet staan op een heuvel." Met de Ignis heb je straks een schitterende Suzuki aangeschaft. Zoals bij elke Suzuki met drie jaar volledige fabrieks- en mobiliteitsgarantie, doorlopend bij onderhoud in de werkplaats.

Tune met 50% korting
Suzuki is door de Consumentenbond gekozen tot meest betrouwbare automerk. Om dat te vieren trakteert Auto Nassau met 50 procent korting op accessoires. Zo kunt u uw nieuwe Suzuki volledig tunen voor de helft van de prijs. U ontvangt tijdens de actieperiode 50 procent korting op de adviesverkoopprijs (inclusief BTW en montage) voor de door Suzuki aangeboden accessoires. De 50 procent korting op accessoires is van toepassing bij aanschaf van elke nieuwe Suzuki auto. Vraag naar de voorwaarden!

Suzuki-opgeleid
Voor de aanschaf van een occasion bent u hier ook goed. En zo'n auto moet onderhouden worden. Dat gebeurt bij Auto Nassau volgens het Variabel Onderhouds Systeem (VOS). Dit bedrijf zorgt er voor dat uw Suzuki in optimale conditie blijft voor een scherpe prijs. U weet met de VOS-onderhoudsbeurt exact wat wanneer nodig is en wat de prijs is. Uiteraard wordt het onderhoud uitgevoerd door Suzuki opgeleide monteurs en heeft u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en gemonteerde onderdelen.

Complete inspectie
Iedere VOS-onderhoudsbeurt bestaat standaard uit een aantal vaste werkzaamheden: het verversen van de motorolie inclusief het vervangen van het oliefilter; bijvullen van vloeistoffen, zoals ruitensproeiervloeistof; uitvoeren van beschikbare software-updates. Een complete inspectie van uw Suzuki op 32 vitale punten.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1