Het team van Of Je Worst Lust heeft ontzettend veel zin in de verhuizing
Het team van Of Je Worst Lust heeft ontzettend veel zin in de verhuizing

Vanaf 24 mei lust Delft nóg meer worst

Of Je Worst Lust wordt een winkel, bar én restaurant! Sinds 2015 weten vele Delftenaren hun weg te vinden naar Of Je Worst Lust aan de Voldersgracht. Deze delicatessenwinkel heeft de mooiste worsten, hammen, wijnen, oliën en meer lekkers van over de hele wereld. Maar binnenkort is het meer dan een winkel.

Of Je Worst Lust verhuist naar de Hippolytusbuurt 10 en opent 24 mei 2018 de deuren als delishop, bar en restaurant! In het voormalige pand van De Pijpenla is de afgelopen maanden hard gewerkt om de brandschade om te zetten in een nieuw onderkomen. Eigenaresse Nicolette Brok: 'Daarbij hebben we historische elementen hersteld en sommige juist ontdekt. Ons vernieuwde interieur past helemaal bij dit bijzondere stukje binnenstad.' Ook de formule is nieuw: van winkel naar totaalconcept.

Winkelen en eten
Het blijft dé plek voor bijzondere worsten en hammen. Zelfs voor worst uit Delft, want in het nieuwe pand is een eigen worstenmakerij. 'Hier maken we onze eigen worsten met verschillende smaken, maar kunnen gasten ook terecht voor een workshop.' Het vernieuwde Of Je Worst Lust verkoopt niet alleen worsten uit eigen makerij en worsten en hammen van andere makers, 'We serveren ze ook. Op ons terras of in de borrelkelder als borrelhapje of in ons restaurant als lunch of diner', aldus Nicolette.

Welkom vanaf 24 mei
Afgelopen Koningsdag was de winkel aan de Voldersgracht voor het laatst geopend. Met pijn in het hart nam Nicolette Brok afscheid, maar ze popelt om de nieuwe zaak te openen. 'We laten heel graag zien en proeven wat wij allemaal met worst doen. Onze borrel-, lunch- en dinerkaart staat vol met bijzondere worst en ham!'

Meer berichten
 
CustomHtml_1