Afbeelding

All Animals van De Kameraden

Algemeen

Voor deze productie zijn De Kameraden op zoek naar mensen die houden van theater. Het maakt niet uit of je als speler of als ondersteuner mee zou willen doen. Als je ervaring hebt, dan is dat mooi. Anders krijg je de mogelijkheid om die bij De Kameraden op te doen.
All Animals is een satirisch verhaal over een groep dieren die er genoeg van heeft om als slaven van de mensheid te moeten leven, en de macht in eigen handen neemt.
Om De Kameraden beter te leren kennen wordt op donderdag 17 mei 2018 een gratis workshop gehouden in Den Haag. Hier kan je vrijblijvend kennismaken met de wijze waarop de Kameraden een theaterproductie vorm geeft. Deelname aan deze workshop is gratis en verplicht je tot niets, maar je gaat zeker een interessante en enerverende avond meemaken.
Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig? Wil je meedoen aan de workshop? En doe je daarna misschien wel auditie voor deelname aan de productie All Animals…? Zoek je een groep interessante en  plezierige mensen? Wil je aan je theatervaardigheden werken en je (onvermoede) talenten laten floreren?
Het kan allemaal! Je kunt als speler of als ondersteuner een bijdrage gaan leveren binnen theatergezelschap De Kameraden.
Meld je aan via de website www.dekameraden.nl of stuur direct een mail naar info@dekameraden.nl.

De Kameraden is een groep enthousiaste theatermakers, die werken op het snijvlak van professioneel theater en amateurtheater. In maart 2019 zetten ze de productie All Animals… op de planken in het Rietveld Theater in Delft, gebaseerd op het boek Animal Farm van George Orwell.