SamenProeven voor Hoop

Algemeen

Altijd al meer willen weten over wijnen of bijzondere wijnen willen proeven? Dat kan bij de gezellige wijnproeverij SamenProeven voor Hoop. Duurt van de StadsPlantage leidt je op woensdagavond 2 mei rond in zijn stadswijngaard en geeft uitleg over de wijnbouw in Nederland. Natuurlijk laat hij je ook een aantal wijnen proeven uit Nederland en Portugal.

Een wijnproeverij door de StadsPlantage staat garant voor een mooie avond. En deze is wel heel bijzonder, want de avond wordt volledig belangeloos georganiseerd voor de eerste SamenLoop voor Hoop in Delft. De deelnameprijs à 30,- euro p.p. komt daarmee geheel ten goede aan wetenschappelijk kankeronderzoek.

SamenLoop voor Hoop – wandelen tegen kanker
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette, waarbij teams over een vast parcours gedurende een etmaal wandelen en zo geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Naast wandelen zijn er nog allerlei leuke activiteiten voor jong en oud, zoals liveoptredens, een gezellige markt en op zondagochtend 10 juni de KinderLoop. Iedereen kan meedoen, als wandelaar, maar ook als vrijwilliger, want er is veel hulp nodig om dit evenement te organiseren. Meer informatie is te lezen op www.samenloopvoorhoop.nl/delft

Zin om mee te doen met de wijnproeverij en zo de SamenLoop voor Hoop te steunen? Reserveer een plek door een mail te sturen naar info@destadsplantage.nl. Wacht niet te lang, want er is maar beperkt plaats.

SamenProeven voor Hoop vindt plaats op 2 mei 2018, 20.00 – 22.30 uur bij de StadsPlantage, Bakemastraat 97L, Delft