Afbeelding

Delvenaar in beeld: Leroy Volmer (25)

Algemeen

Zit je lekker te vissen hier aan het water aan de Oudelaan?
Ik ben lekker mijn hobby aan het uitvoeren: karpervissen. Het liefst vis ik een langere periode, bijvoorbeeld een weekend of een week. Maar het is nu zo prachtig weer dat een dagje vissen ook wel heel lekker is. Ik zit hier vanaf een uur of 10 vanochtend en blijf denk tot een uur of 19.00 uur zitten. Hopelijk vang ik nog wat.

Vis je altijd op deze plek of ook wel ergens anders?
Soms vis ik hier, maar ook wel op andere plekken. Ik heb hier wel eens een hele week gezeten. Dan blijf ik slapen in een tentje. Ik ga ook wel eens naar de Delftse Hout, maar daar is het erg druk en niet altijd even gezellig.

Wat doe je dagelijks?
Ik ben hovenier en laat me via het uitzendbureau door verschillende bedrijven inhuren. Ik ben ook aan het kijken of ik voor mezelf kan beginnen, maar daar komt erg veel bij kijken. Maar goed, je moet toekomstplannen hebben toch?

Heb je verder nog iets gedaan afgelopen weekend?
Niet zo heel veel eigenlijk. Ik ben met mijn vriendin wezen eten bij haar ouders. Ook heb ik de auto van mijn vriendin gerepareerd. Wel handig als je dat zelf kan.

Wat is voor jou het nieuws van de afgelopen week?
Er gebeurt wel heel veel tegenwoordig vind ik. Waar ik wel van baal is dat ons land tegenwoordig iedereen helpt, maar voor de eigen inwoners nauwelijks nog wat doet. Zo zitten wij al jaren te wachten op een andere woning, maar als er eentje vrij komt, dan gaat die woning naar een vluchteling.