Kleine impressie van de try out van Vind iets & Crea markt.
Kleine impressie van de try out van Vind iets & Crea markt.

Vind iets op de Crea Markt

Algemeen

"De Vind iets & Crea markt staat op de planning voor zaterdag 21 april op de Schoemaker Plantage. Zoek en vind retro mode, vinyl, CD' s, boeken, curiosa, streekproducten, stekjes en perkplantjes. Er is bovendien een zonnig terras, Griekse catering, oudhollandse spelletjes, heerlijke cupcakes en een muzikale surprise act. Terwijl jij op je gemakkie over het marktje struint of van je drankje geniet, verzorgen DJ's Lampie en Silly Soulman een lekker lome soundtrack van blije wijsjes en vrolijke zomerhits. Dus het kan niet anders of je gaat met een goed gemoed en iets leuks naar huis.
Lijkt het je leuk om ook iets te demonstreren of vintage en hobby artikelen te verkopen, reserveer dan vandaag nog je eigen tafel bij de Vind-iets Master. Er is zelfs een klein podium aanwezig, waar je 15 minuten je kunsten kan vertonen voor een vrij select publiek, tegenover het terras. De tegenprestatie: twee consumpties naar keuze en niet te vergeten een scheutje plaatselijke roem. Er staan twee microfoons en twee speakers dus neem je gitaar, accordeon of backing track mee en verras ons (en jezelf). Mail naar info@soul-man.nl of bel met (06) 2857 5633."
Vind iets & Crea Markt, op zaterdag 21 april van 12.00 tot 18.00 uur. Locatie: Schoemaker Plantage, Bakemastraat 97 (Loods achter de Camelot Campus van het groene TNO-gebouw) en de toegang is gratis.