Vivienne en Xiang keren terug naar Amsterdam en nemen afscheid van Delft.
Vivienne en Xiang keren terug naar Amsterdam en nemen afscheid van Delft. Foto: Jesper Neeleman

SenS Cuisine sluit de deuren

Algemeen

Ze zijn dankbaar voor de mooie jaren en kijken uit naar hun nieuwe uitdaging. Vivienne en Xiang nemen 1 mei afscheid van Delft. Hun restaurant SenS Cuisine wordt overgenomen en gaat onder een nieuw concept verder.

Vivienne en Xiang keren terug naar Amsterdam, waar het stel woont. "Het was altijd al onze ambitie om op lange termijn iets in Amsterdam te beginnen", vertelt Xiang. "Die tijd is nu aangebroken. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing. We vinden het belangrijk dat onze gasten weten dat we ze dankbaar zijn."

Gezelligheid
Ruim drie jaar hebben Vivienne en Xiang hun gasten met veel plezier ten dienst gestaan in hun restaurant aan de Markt. "Wij vonden het altijd heel gezellig en leuk met onze gasten, en uit de reacties van mensen die horen dat we weggaan, blijkt dat zij dat ook vonden. We krijgen enorm veel positieve en persoonlijke reacties. Ze geven ons een gevoel van waardering, heel leuk."

Nieuw avontuur
Ondanks dat het een zelfgekozen afscheid is, vinden de twee ondernemers het toch jammer Delft achter te laten. "Maar we kijken natuurlijk ook heel erg uit naar onze nieuwe uitdaging in Amsterdam, dat wordt super. We zijn trots op wat we hier hebben opgebouwd met onze gasten en ons geweldige team, en kijken met veel plezier terug naar de afgelopen jaren. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur!"

Laatste kans
Iedereen die nog wil genieten van de Franse keuken met een Aziatische twist die SenS biedt, moet snel zijn. Zaterdag 28 april is de laatste openingsdag van het restaurant.

SenS is geopend vanaf 17.00 uur. Op dinsdag is het restaurant gesloten.