Bouwmarktmanager Danny Snaauw bij een BBQ-opstelling.
Bouwmarktmanager Danny Snaauw bij een BBQ-opstelling.

BBQ time bij KARWEI Delfgauw

Algemeen

Dat is een tijd geleden. Ga lekker zitten, glaasje wijn en ontspan. Zet samen met KARWEI Delfgauw uw tanden in een uitstekend stuk vlees of een mooie vis.

Was het jaren geleden al heerlijk een worst, hamburger of een kippenpootje op de BBQ te bereiden… "De tijden veranderen, de tuin is een verlengstuk geworden van de huiskamer en de BBQ het verlengstuk van de keuken", aldus bouwmarktmanager Danny Snaauw. De laatste jaren is er een revolutie gaande op het gebied van BBQ's. Een aantal jaar geleden hadden de gasbarbecues de weg naar de klant gevonden, nu zijn er weer nieuwe trends in opkomst. Trouwens wist je dat zelfs de kenner het verschil niet proeft tussen een goede gasbarbecue en een kolen-gestookte barbecue?"

Low en slow cooking
De nieuwste trends zijn ongetwijfeld de rookovens. "Wij presenteren dan ook met trots de Smokey Mountain Cooker van Weber. Speciaal voor low en slow cooking en voor roken. Met apart verkrijgbare houtsnippers in diverse smaken, onder andere de Whiskey Oak. Op weg naar een langzaam gegaarde pulled pork of een hele gerookte zalm!"


Samenzijn rond de BBQ
Ook gewoon het samenzijn rond de BBQ is in Nederland tot kunst verheven. Breng mensen, met wat minder tijd, dichter bij elkaar met een heerlijke Runderbavette of een Agnus Ribeye. Eet smakelijk en kom het grote assortiment BBQ's en accessoires bekijken bij KARWEI Delfgauw. "Zoals onze klanten gewend zijn, perfect advies en goede service."
Tevens is de bouwmarkt op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw vanaf heden elke zondag open van 10.00 tot 17.00 uur.
Kijk voor meer informatie op www.karwei.nl.