<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Connie (78) en Dick Langeveld (80)

Wat doet u momenteel hier in de Willem de Zwijgerstraat?
Connie: We hebben net de auto geparkeerd en lopen naar de Julianalaan. We zijn van plan een nieuw zonnescherm bij de speciaalzaak daar te kopen. We komen oorspronkelijk uit Haarlem, maar wonen al 47 jaar in Delft.

Gaat u vandaag nog iets doen?
Dick: Connie gaat straks nog bij een vriendin op visite en dan ga ik lekker nog even de boeken in. Ik ben een boek aan het lezen over zogenaamde 'aapmensen'.

Doet u vaak dingen apart?
Dick: Nee, we doen heel veel samen zoals samen boodschappen en dagjes uit. Daar hebben we alle tijd voor. We gaan dan bijvoorbeeld naar Den Haag of Amsterdam. We hebben vroeger veel van de wereld gezien. Dan gingen we met de rugtas op door bijvoorbeeld Turkije of China en Rusland. Vissen doe ik wel alleen. Ik maak zelf pluggen om mee te snoeken en regelmatig vang ik dan wat.

Wat heeft u al gedaan deze week?
Dick: Nog niet zo heel veel. Connie heeft zondag de wielerwedstrijd Parijs-Roubaix op televisie gekeken en dan mag ik haar echt niet storen.

Wie zou u graag nog eens willen ontmoeten?
Connie: Ik zou graag mijn vriendin Jo Meijer uit Haarlem nog eens willen ontmoeten. Helaas is ze overleden en dat gaat dus niet meer.

Wat is voor u het nieuws van de afgelopen week?
Dick: Dat is het gedonder bij Facebook. Er gebeuren gekke dingen als ineens privé gegevens op straat liggen. Connie: Gelukkig zijn wij digibeten en hebben we daar geen last van.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419605&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>