GroenRijk en Karlas Fietsen organiseren zondag 22 april een Opstapdag. v.l.n.r: Paul, Sander, Wendy en Olaf
GroenRijk en Karlas Fietsen organiseren zondag 22 april een Opstapdag. v.l.n.r: Paul, Sander, Wendy en Olaf

Stap op de elektrische fiets bij GroenRijk

advertenties

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig in allerlei hippe kleuren en modellen verkrijgbaar. Om mensen kennis te laten maken met hun aanbod, organiseert Karlas Fietsen in samenwerking met GroenRijk 't Haantje zondag 22 april, van 11.00 tot 16.00 uur een Opstapdag.

De dag is bedoeld om de drempel voor het proberen van een elektrische fiets zo laag mogelijk te maken bij de mensen. "We nemen verschillende modellen in verschillende prijsklassen mee vanuit de winkel", vertelt Olaf Karlas. "Er is genoeg keuze om voor iedereen de perfecte fiets te vinden. Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend een proefrit maken op het terrein van Groenrijk."

Leuke dag
Groenrijk en Karlas zorgen voor een gezellige omgeving voor de potentiële klanten. Er is een springkussen voor de kinderen en Groenrijk stelt voor alle proefritmakers een kopje koffie beschikbaar in hun tuincafé. Olaf: "We gaan er een hele leuke dag van maken!"

Actie
Speciaal voor de Opstapdag heeft Karlas een aantrekkelijk Opstapdagpakket samengesteld. Bij aanschaf van een fiets op de dag zelf, krijgt de koper een fietsverzekering van een jaar, twee servicebeurten, een extra fietsslot en twee cadeaubonnen ter waarde van 25 euro om te besteden bij Groenrijk en Karlas Fietsen, cadeau.

Voor iedereen
Olaf Karlas benadrukt dat de elektrische fietsen voor iedereen geschikt zijn. "Er is heel veel keus qua model, zo hebben we moederfietsen, maar ook sportieve modellen voor jongeren. Natuurlijk zijn geïnteresseerden ook van harte welkom in onze vernieuwde showroom om het aanbod te bekijken, of ze kunnen terecht op onze website, www.karlasfietsen.nl