Ervaar de lente bij Intratuin. (Foto: PR)
Ervaar de lente bij Intratuin. (Foto: PR) Foto: Esdor van Elten

Lente inspiratiedag bij Intratuin Pijnacker

advertenties

De lente is begonnen! Dit is het perfecte moment om te starten met het maken van tuinplannen. Laat je inspireren door de nieuwste voorjaarstrends en kom sfeer proeven bij Intratuin Pijnacker.

Tijdens de Lente Inspiratie Dag op zaterdag 14 april van 10:00 – 17:00 uur zijn er verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals de workshop wilde veldtuin maken en voorjaarsboeket schikken. Daarnaast is er een gratis oppotservice, kun je je opgeven bij onze servicebalie voor gratis tuinadvies van een hovenier en krijg je 20% korting op zowel binnen- als buitenpotten. Wij hebben er nu al zin in!

(Kinder)workshops
Gedurende de Lente Inspiratie Dag zijn er diverse workshops. Speciaal voor kinderen is er de workhop 'Potjes beschilderen met gratis stekjes' en de workshop 'Bloemstuk maken met droogbloemen'. Volwassenen kunnen tijdens de workshop 'Wilde Veldtuin' aan de slag met mos en diverse planten waar bijen en vlinders dol op zijn, kiezen voor de workshop 'Veldboeket schikken' of gezellig meedoen met de workshop 'Stekjesschilderij maken van vetplantjes'. Opgeven voor de workshops (tegen betaling) kan via de servicebalie van Intratuin: 015-3610000.

Korting
Heb je veel inspiratie opgedaan en/of ben je toe aan nieuwe potten? Tijdens de Lente Inspiratie Dag krijg je 20% korting op zowel de binnen- als buitenpotten. Kijk op intratuin.nl voor de actievoorwaarden.

Adresgegevens
Intratuin Pijnacker
Rijskade 1a
2641 NA Pijnacker
015-3610000
info@pijnacker.intratuin.nl

Kijk voor de openingstijden op de website van Intratuin Pijnacker: www.intratuin.nl/winkels/intratuin-pijnacker