Afbeelding

De Juf geeft weer muziekles!

Algemeen

Op het randje van de zomer toch nog even een lesje van de Juf. Zondag 15 april a.s. bij de Wijnhaven  op het terras, of binnen, gaat de Juf  het vak Nederpop uitleggen!

Vanuit z'n opleiding op de popschool in Rotterdam startte Leon Soeterboek in 1996 de Nederpop/rockband de Juf. En vanaf het begin was de insteek: alles Hollandstalig.
Eigen werk en covers worden er gespeeld, een afwisseling wat het publiek maar al te graag waardeert.
De nadruk ligt wel op het eigen werk en om daar meer aandacht aan te geven is er uiteraard een album van gemaakt. In december 2011 werd deze gepresenteerd met de naam 'Waarom ik niet'. Een magische sfeer van pop en rocksongs wordt er op de CD gecreëerd, waarin de mooie maar ook harde kanten van het leven belicht worden.
De band heeft inmiddels vele voorprogramma's van bekende Nederlandse bands, zoals De Dijk, Jan Smit, Racoon verzorgd en speelt in meerdere samenstellingen door het hele land.
Bij de Wijnhaven zal de band met een speciaal zomer-eindoptreden een niet te vergeten akoestische middag met veel 'meezingniveau-repertoire' ten gehore brengen.
De Juf, Nederpop op zondag 15 april a.s. vanaf 15.30 uur. Gratis buiten bij de Wijnhaven of binnen 'als het nog niet helemaal voorjaar is'.