Carlos en Mirella met de trofee van de UK Championship.
Carlos en Mirella met de trofee van de UK Championship.

Tango docenten winnen belangrijke prijs

Algemeen

Dansschool Wesseling is trots op de Tango docenten Carlos en Mirella. Zij zijn zondag kampioen geworden tijdens de World Cup wedstrijd in Londen.

Met hun fantastische show wisten ze de jury te imponeren. Deze World Cup is een opmaat naar de Europese Kampioenschappen in augustus.
Vorig jaar waren Carlos en Mirella al Europees Kampioen op het onderdeel 'Tango de Pista' en nu doen ze een gooi naar de titel in het onderdeel 'Escenario', of zoals in het Nederlands genaamd Showdans.
Carlos en Mirella zijn in de geschiedenis van de Tango het enige Nederlandse koppel dat Nederland vertegenwoordigd heeft in de finale van de Wereldkampioenschappen in Argentinië (in 2016 en 2017).
Deze week starten Carlos en Mirella met nieuwe cursussen Argentijnse Tango bij Dansschool Wesseling. Inschrijven kan nog via de website www.dansschool-wesseling.nl.
Op 28 april a.s.komen de Wereldkampioen Manuela Rossi en Juan Malizia naar Wesseling voor workshops en een show. Tango liefhebbers kunnen kaarten reserveren op www.dansschool-wesseling.nl/tickets.
In de komende maanden starten er ook nog nieuwe cursussen in Salsa.