PLUS introduceert Laagste Lokale Prijscheck

advertenties

PLUS Bomenwijk, Martin Panis en Tanthof in Delft en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn introduceren medio volgende week de 'Laagste Lokale Prijscheck'. Bovengenoemde PLUS supermarkten checken de prijs van diverse productgroepen en zorgen ervoor dat klanten bij hen gegarandeerd goedkoop uit zijn.

PLUS ondernemer Marcel Schungel: "PLUS biedt kwaliteit en service tegen aantrekkelijke, scherpe prijzen. Wij willen dit extra benadrukken en introduceren daarom de 'Laagste Lokale Prijscheck'. Wij meten voor de klant de prijzen, zodat ze er op kunnen vertrouwen dat ze bij ons het voordeligst uit zijn. De prijs van ons, maar ook van alle concurrenten is in de winkels te zien op grote schermen. Zo kunnen onze klanten meteen zien wat het voordeel is dat wij bieden." De producten met de 'Laagste Lokale Prijs' zijn herkenbaar gepresenteerd in de winkels. Speerpunten zijn de groente en fruitafdeling, honderden PLUS Huismerkproducten en de populaire bake-off broodje, zoals kaiserbroodjes en roomboter croissants. Martin Panis van de PLUS aan de Van Foreestweg geeft aan dat het dus geen aanbiedingen zijn maar honderden producten die nergens in de buurt goedkoper zijn. Panis: "Er wordt meerdere keren per week de prijs van bijvoorbeeld de appels en de hagelslag gemeten bij AH en Jumbo en die prijzen laten we in de winkel zien. Klanten kunnen op die manier erop vertrouwen dat ze bij PLUS voordelig uit zijn!" Robert van Leeuwen van PLUS Van Leeuwen vult aan: "Maar aan de kwaliteit verandert niets. Net zo min als aan onze service. Onze medewerkers helpen u graag! En wat dacht je van ons koopzegelsysteem? 50% spaarwinst; veruit de hoogste in Nederland".

Gewijzigde openingstijden
Om de 'Laagste Lokale Prijscheck' in praktijk te kunnen brengen, zijn er een aantal aanpassingen in de winkels nodig. De groente en fruitafdelingen krijgen een metamorfose en worden voorzien van digitale prijscommunicatie. Daarom gelden de volgende gewijzigde openingstijden per winkel:PLUS Tanthof: dinsdag 10 april gesloten tot 15.00 uur; feestelijke opening dinsdag 10 april om 15.00 uur, PLUS Van Leeuwen: dinsdag 10 april gesloten tot 16.00 uur; feestelijke opening dinsdag 10 april om 16.00 uur, PLUS Martin Panis: woensdag 11 april gesloten tot 16.00 uur; feestelijke opening woensdag 11 april om 16.00 uur, PLUS Bomenwijk: woensdag 11 april de gehele dag gesloten; feestelijke opening donderdag 13 april om 8.00 uur!

Henk van der Ster, ondernemer van PLUS Tanthof, vertelt dat ze de introductie van de 'Lokale Prijs Check' extra feestelijk hebben gemaakt door middel van een drietal dagstunt aanbiedingen in alle vier de winkels. Wat dacht u van een grote bak Hertog Appeltaartijs op donderdag 13 april voor € 0,99; PLUS Boerencake voor € 0,89 cent op vrijdag 14 april en tot slot, op zaterdag 15 april, 150 gram filet americain voor € 0,99. Maar geeft hij aan: op=op!

Let de komende weken op uw brievenbus voor de speciale 'Laagste Lokale Prijscheck' folders en de advertenties in de krant.